Te u zagrebu filozofski fakultet



Download 1.32 Mb.
bet1/24
Sana11.01.2017
Hajmi1.32 Mb.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   24


SVEUČILIŠTE U ZAGREBU

FILOZOFSKI FAKULTET

Zagreb, Ivana Lučića 3
KLASA: 602-04/07-11/1

URBROJ: 3804-850-07-6

Zagreb, 17. travnja 2007.


P O Z I V

Na osnovi članka 36. Statuta sazivam 7. sjednicu Fakultetskog vijeća Filozofskog fakulteta u Zagrebu, koja će se održati u utorak 24. travnja 2007. s početkom u 11,00 sati u Vijećnici fakulteta.


Za sjednicu predlažem sljedeći


DNEVNI RED:

1. Verifikacija zapisnika 6. sjednice Fakultetskog vijeća održane 26. ožujka 2007.


A. IZBORI

Prijedlozi za izbor u znanstveno-nastavna, znanstvena, nastavna i suradnička zvanja
2. Izbor dr. sc. Borisa Olujića u znanstveno-nastavno zvanje izvanrednog profesora za područje humanističkih znanosti, polje povijest, grana opća povijest, na Odsjeku za povijest.
Izvještaj za izbor u znanstveno-nastavno zvanje izvanrednog profesora prihvaćen je na sjednici Fakultetskog vijeća 23. veljače 2007. godine.

Odluka Matičnog odbora o izboru dr. sc. Borisa Olujića u znanstveno zvanje višeg znanstvenog suradnika u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje povijest, klasa: 640-03/07-01/26., ur.br.: 380-09/25-07-1 od 7. ožujka 2007.




3. Izvještaj stručnog povjerenstva i prijedlog za izbor dr. sc. Tomislava Šole u znanstveno-nastavno zvanje redovitog profesora (trajno zvanje) za područje društvenih znanosti, polje informacijske znanosti, grana muzeologija, na Odsjeku za informacijske znanosti. str. 20



4. Izvještaj stručnog povjerenstva i prijedlog za izbor dr. sc. Ljiljane Ine Gjurgjan u znanstveno-nastavno zvanje redovitog profesora za područje humanističkih znanosti, polje filologija, grana anglistika, na Katedri za englesku književnost na Odsjeku za anglistiku. str. 49
5. Izvještaj stručnog povjerenstva o izboru Vesne Ivančević Ježek u nastavno zvanje višeg lektora za područje humanističkih znanosti, polje filologija, grana germanistika, na Odsjeku za germanistiku. str. 70
6. Izvještaj stručnog povjerenstva o izboru Borjane Prošev-Oliver u nastavno zvanje višeg lektora za područje humanističkih znanosti, polje filologija, grana slavistika, na Katedri za makedonski jezik i književnost na Odsjeku za južnoslavenske jezike i književnosti. str. 74


B. MIŠLJENJE FAKULTETSKOG VIJEĆA O IZBORU U ZVANJA PREDLOŽENIKA VISOKIH UČILIŠTA

7. Mišljenje o izboru dr. sc. Maje Bratanić u znanstveno-nastavno zvanje redovitog profesora (trajno zvanje) za područje humanističkih znanosti, polje filologija, grana anglistika, na Katedri za engleski zrakoplovni jezik Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. str. 77
8. Mišljenje o izboru dr. sc. Srećka Kovača u naslovno znanstveno-nastavno zvanje redovitog profesora za područje humanističkih znanosti, polje filozofija, grana logika, na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu.

str. 89
9. Mišljenje o izboru dr. sc. Dijane Vukičević Samaržija u naslovno znanstveno-nastavno zvanje redovitog profesora za područje humanističkih znanosti, polje povijest umjetnosti, grana povijest i teorija likovnih umjetnosti, arhitekture, urbanizma i vizualnih komunikacija na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu.

str. 91
10. Mišljenje o izboru dr. sc. Mislava Kukoča u naslovno znanstveno-nastavno zvanje izvanrednog profesora za područje humanističkih znanosti, polje filozofija, grana povijest filozofije, na Filozofskom fakultetu u Splitu.

str. 107
11. Mišljenje o izboru dr. sc. Mihaele Girardi-Karšulin, dr. sc. Erne Banić-Pajnić i dr. sc. Ivana Kordića u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta, izvanrednog ili redovitog profesora za područje humanističkih znanosti, polje filozofija, grana povijest filozofije, na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu.

str. 118
12. Mišljenje o izboru dr. sc. Zvonimira Čuljka, dr. sc. Stipe Kutleše i dr. sc. Kristijana Krkača u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta, izvanrednog ili redovitog profesora za područje humanističkih znanosti, polje filozofija, grana spoznajna teorija, na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu.

str. 126
13. Mišljenje o izboru dr. sc. Jasne Vince u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta za područje humanističkih znanosti, polje filologija, grana kroatistika, na Filozofskom fakultetu u Puli Sveučilišta u Rijeci.

str. 133
14. Izvještaj stručnog povjerenstva i prijedlog za izbor dr. sc. Ivana Kopreka u znanstveno-nastavno zvanje redovitog profesora za područje humanističkih znanosti, polje filozofija, grana etika, na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu. str. 135
15. Izvještaj stručnog povjerenstva i prijedlog za izbor dr. sc. Anete Stojić u znanstveno-nastavno zvanje docenta za područje humanističkih znanosti, polje filologija, grana germanistika, na Filozofskom fakultetu u Rijeci.

str. 158
16. Izvještaj stručnog povjerenstva i prijedlog za izbor dr. sc. Mladena Labusa u znanstveno zvanje višeg znanstvenog suradnika za područje humanističkih znanosti, polje filozofija, grana estetika, na Institutu za društvena istraživanja u Zagrebu. str. 163



17. Mišljenje o izboru Vekenege Proface-Prebeg, Ane Ilijić i Maje Barać u nastavno zvanje predavača za područje humanističkih znanosti, polje filologija, grana germanistika, na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu.

str. 167
18. Mišljenje o izboru mr. sc. Ite Praničević Borovac i Ane Peraice u nastavno zvanje predavača ili višeg predavača za područje humanističkih znanosti, polje povijest umjetnosti, grana povijest i teorija likovnih umjetnosti, arhitekture, urbanizma i vizualnih komunikacija na Umjetničkoj akademiji Sveučilišta u Splitu.

str. 170

C. IZVJEŠTAJI O RADU ZNANSTVENIH NOVAKA

19. Izvještaj o radu mr. sc. Ive Polak, znanstvene novakinje na Odsjeku za anglistiku. str. 173
20. Izvještaj o radu Vanje Polić, znanstvene novakinje na Odsjeku za anglistiku. str. 175
21. Izvještaj o radu Tihane Klepač, znanstvene novakinje na Odsjeku za anglistiku. str. 178
22. Izvještaj o radu Renate Geld, znanstvene novakinje na Odsjeku za anglistiku. str. 179
23. Izvještaj o radu mr. sc. Jelene Vlašić, znanstvene novakinje na Odsjeku za fonetiku. str. 180
24. Izvještaj o radu Arnalde Dobrić, znanstvene novakinje na Odsjeku za fonetiku. str. 182
25. Izvještaj o radu za mr. sc. Ide Ograjšek Gorenjak, znanstvene novakinje u Zavodu za hrvatsku povijest. str. 184
26. Izvještaj o radu Andree Vranić, znanstvene novakinje na Odsjeku za psihologiju. str. 185


D. STJECANJE DOKTORATA ZNANOSTI
27. Zahtjev mr. sc. Mladena Cvrlje za obustavu postupka stjecanja doktorata znanosti izvan doktorskog studija s temom pod naslovom Pastiš kao izraz duhovitosti u narativnom fragmentu Carla Emilija Gadde.

Izvještaji stručnih povjerenstava za ocjenu doktorskog rada

28. Izvještaj stručnog povjerenstva za ocjenu doktorskog rada mr. sc. Dragice Vranjić-Golub pod naslovom Estetsko, intuitivno i imaginarno u pjesništvu Tina Ujevića. str. 186



Do'stlaringiz bilan baham:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   24


Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2017
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa