Kedves Tanítványunk! A reinkarnációs 1-es tanfolyam előfeltétele a hivatalos Mesternél elvégzett Pránanadi 3-as fokozat! A tanfolyam szombaton napon) 9-22 óráig tart (kapunyitás 8 órától), vasárnap napon) pedig 9-18 óráig!Download 120 Kb.
Sana25.06.2017
Hajmi120 Kb.
Kedves Tanítványunk!
A Reinkarnációs 1-es tanfolyam előfeltétele a hivatalos Mesternél elvégzett Pránanadi 3-as fokozat!

A tanfolyam szombaton (1. napon) 9-22 óráig tart (kapunyitás 8 órától), vasárnap (2. napon) pedig 9-18 óráig! Aki messze lakik, annak van lehetősége a tanteremben aludni.

A tanfolyam díja: 11.500 Ft + 2.000 Ft terembérlet.

Helyszín: Kistarcsa, Vereckei u. 32. földszint (Keresd az utcában jobbról a 4. házat és a postaládán a Sütő nevet!) Amit hozni kell: A4-es füzet, írószer, enni- és innivaló.

Megközelítés: HÉV-vel: Az Örs vezér térről (csak a gödöllői, mogyoródi, kerepesi a jó!).

A menetidő: 23 perc + 5 perc gyalog Indulás: lásd bkk.hu-n a menetrendet.Érvényes bérlet, vagy érvényesített menetjegy szükséges, amihez kiegészítő jegyet kell vásárolni az Örsön a kör alakú pénztárban, vagy a kalauztól. Zsófialiget megállónál kell leszállni és a zebrán áthaladva balra az OMV kút felé kell elindulni és követni a mellékelt térképen berajzolt útvonalat.

Autóval: az Örs vezér tér felől a 3-ason Gödöllő felé egyenesen Kistarcsáig. A menetidő az Örstől kb. 30 perc. A XVII. kerület felől Nagytarcsán át. A menetidő a Zrínyi utcától kb. 20 perc. Az Aranylúd utcától kb. 25 perc. Az M0-ról a Kistarcsa feliratnál letérve jobbra kell fordulni.

A parkolásról: A ház kisvárosi, családi házas övezetben található, ahol a szomszédok az előttük lévő útszakaszt a sajátjuknak tekintik, ezért a konfliktusok megelőzése érdekében minden autóval érkező tanítványomat megkérem arra, hogy az OMV kút melletti Penny áruház parkolójában hagyja az autót, és a házat a térképvázlat szerinti útvonalon 5 perces meditációs sétával közelítse meg!

Kérlek, mindenképpen a következő linken jelentkezz: www.pranasys.hu/uti
Kérlek, ha jelentkeztél, de nem tudsz eljönni, mindenképpen jelezd nekem, hogy más eljöhessen!
Szeretettel: Sütő Imre Tel.: +36/70/9473112 E-mail: suto.imre7@upcmail.hu 160216


Do'stlaringiz bilan baham:


Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2019
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa