Kalender Satus Tahun kangge Madosi Dinten saha Pekenan Taun Pasaran



Download 383.35 Kb.
bet1/3
Sana23.06.2017
Hajmi383.35 Kb.
  1   2   3

Taun Dina

Kalender Satus Tahun kangge Madosi Dinten saha Pekenan

Taun Pasaran






















( Weton, Wedalan, Wiyosan ) Wiwit Taun 1901 ngantos taun 2000













1900

























5

9

13

17

1






















Tuladha

6

10

14

18

2

 

1900

1

2

3

4

 

28 Maret 1937, Mriksanana angka 28 ing larikan Maret mangandap

7

11

15

19

3

5

6

7

8

 

9

10

Mriksanana Taun dina 37 katarika mangandap tempuk kaliyan

8

12

16

20

4

11

12

 

13

14

15

16

tarikan 28 ngiwa, Ak.

25

29

33

37

21

 

17

18

19

20

 

21

Mriksanana taun pasaran 37 katarika mangandap tempuk kaliyan

26

30

34

38

22

22

23

24

 

25

26

27

tarikan 28 nengen, Pa.

27

31

35

39

23

28

 

29

30

31

32

 

Dados, 28 Maret 1937, Akad Pahing, Penget ing tahun kabisat wulan Maret

28

32

36

40

24

33

34

35

36

 

37

38

dumugi Dhesember, kaundur sedinten

45

49

53

57

41

39

40

 

41

42

43

44











































46

50

54

58

42

 

45

46

47

48

 

49

10 November 1976, mriksanana angka 10 ing larikan November mangandap

47

51

55

59

43

50

51

52

 

53

54

55

mriksanana taun dina 76 katarika mangandap tempuk kaliyan

48

52

56

60

44

56

 

57

58

59

60

 

tarikan 10 ngiwa. Sl

65

69

73

77

61

61

62

63

64

 

65

66

Mriksanana taun pasaran 76 katarika mangandap tempuk kaliyan

66

70

74

78

62

67

68

 

69

70

71

72

tarikan 10 nengen, Po. Dados, 10 November 1976, Rebo Wage.

67

71

75

79

63

 

73

74

75

76

 

77











































68

72

76

80

64

78

79

80

 

81

82

83




Januwari

Februari

Maret

April

Mei

Juni

Juli

Agustus

September

Oktober

November

Dhesember




85

89

93

97

81

84

 

85

86

87

88

 







86

90

94

98

82

89

90

91

92

 

93

94







87

91

95

99

83

95

96

 

97

98

99

2000







88

92

96

100

84















































































Ak

Sn

Sl

Rb

Km

Jm

St




1

5

12

16

21

25

30

 

3

8

12

17




Po

Wg

Kl

Lg

Pa

Sn

Sl

Rb

Km

Jm

St

Ak




2

6

13

17

22

26

31

 

4

9

13

18




Wg

Kl

Lg

Pa

Po

Sl

Rb

Km

Jm

St

Ak

Sn




3

7

14

18

23

27

 

1

5

10

14

19




Kl

Lg

Pa

Po

Wg


Do'stlaringiz bilan baham:
  1   2   3


Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2017
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa