6-sinf uchun nazorat ishi



Download 397 Kb.
bet11/35
Sana15.07.2021
Hajmi397 Kb.
1   ...   7   8   9   10   11   12   13   14   ...   35
2 - Nazorat ishi.
Mavzu: Sport

Nazorat ish shakli: Test

1. Choose the words:

There … many trees in our village.

a). is b). were c). are d). been e). –

2. Oltinsoy is ……

a). a big city b). a small village c). a town d). a food e). plant



3. Toshqo ‘rg ‘on is a ……

a). castle of brick b). yurt c). small village d). town e). a castle of stone



4. …… apple trees there.

a). is there b). there is c). are there d).there are e). the was



5. Pharmacy is ….

a). farm b). school c). library d). town e). a drug shop



6. What is Oltinsoy? – It is …

a). a big city b). a small village c). a shop d). supermarket e). choyxona



7. Have you brushed your hair?

a). Yes, I’ve. b). No, I haven’t out c). Yes, I’ve ironed. d) No, I didn’t.



8. Did you go to the library yesterday?

a). I go to the library everyday b). I’ll go there tomorrow

c). I’m going there now. d). Yes, I did.


Download 397 Kb.

Do'stlaringiz bilan baham:
1   ...   7   8   9   10   11   12   13   14   ...   35




Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2020
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa
davlat universiteti
ta’lim vazirligi
maxsus ta’lim
O’zbekiston respublikasi
axborot texnologiyalari
zbekiston respublikasi
o’rta maxsus
nomidagi toshkent
guruh talabasi
davlat pedagogika
texnologiyalari universiteti
xorazmiy nomidagi
toshkent axborot
pedagogika instituti
rivojlantirish vazirligi
haqida tushuncha
toshkent davlat
Toshkent davlat
vazirligi toshkent
samarqand davlat
tashkil etish
kommunikatsiyalarini rivojlantirish
ta’limi vazirligi
matematika fakulteti
navoiy nomidagi
vazirligi muhammad
bilan ishlash
fanining predmeti
nomidagi samarqand
Darsning maqsadi
maxsus ta'lim
pedagogika universiteti
ta'lim vazirligi
Toshkent axborot
o’rta ta’lim
Ўзбекистон республикаси
sinflar uchun
haqida umumiy
fanlar fakulteti
fizika matematika
Alisher navoiy
Ishdan maqsad
universiteti fizika
Nizomiy nomidagi
moliya instituti
таълим вазирлиги
nazorat savollari
umumiy o’rta
respublikasi axborot
Referat mavzu
махсус таълим