Sessió extraordinària de la corporació del dia 28 D’abril de 2015 acta 3/2015Download 78,5 Kb.
Sana25.02.2017
Hajmi78,5 Kb.
#3334
SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA

DE LA CORPORACIÓ

DEL DIA 28 D’ABRIL DE 2015

ACTA 3/2015

Assistents

Oriol Batlló Farriol

Eloi Oller Olivares

Emília Cánovas Tamayo

Marta Tarter Homs

Miquel Vallejo Fidalgo


Disculpen la seva absència:
Sofia Torras del Olmo

Núria Vilaseca Closa
Secretari accidental


Jordi Gros i Roca

A la Sala de sessions de la Casa de la Vila de Collsuspina, essent les 20.10 hores del dia 28 d’abril de 2015, es reuneixen sota la Presidència de l’alcalde Oriol Batlló Farriol, prèvia convocatòria a l’efecte, per tal de celebrar sessió extraordinària del Ple de la Corporació els senyors i senyores més amunt esmentats.


Declarada oberta la sessió per l’alcalde es passa a tractar els assumptes inclosos en l’ordre del dia que tot seguit es relacionen:
ORDRE DEL DIA


  1. Sorteig per a la designació dels membres de la mesa electoral per a la celebració de les Eleccions Local del dia 24 de maig de 2015.

  2. Aprovació conveni de col·laboració entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Collsuspina per a la redacció del projecte, direcció i execució de les obres de nova construcció de l’Escola.

1.SORTEIG PER A LA DESIGNACIÓ DELS MEMBRES DE LA MESA ELECTORAL PER A LA CELEBRACIÓ DE LES ELECCIONS LOCALS DEL DIA 24 DE MAIG DE 2015.
Vist el Real Decret 233/2015, de 30 de març, en el que es convoquen Eleccions Locals pel dia el dia 24 de maig de 2015.
Vist l’article 26 de la Llei Orgànica de Règim Electoral General 5/1985, de 19 de juny, que disposa que la formació de les Meses Electorals és competència dels Ajuntaments sota la supervisió de les Juntes Electorals de Zona.
Vist que d’acord amb aquest precepte, el president i els vocals de cada Mesa són designats per sorteig públic entre la totalitat de persones censades en la secció corresponent, que siguin menors de setanta anys i que sàpiguen llegir i escriure.
És per això que havent-se efectuat les operacions de caràcter tècnic (sorteig automàtic) per la designació dels membres de les Meses, el Ple adopta els següents
ACORDS
PRIMER. Procedir al sorteig per la formació de les Meses Electorals que hauran de fer-se càrrec de les operacions que la Llei els atribueix pel procés electoral de les eleccions locals que s’han de celebrar el proper dia 24 de maig de 2015 i d’acord amb el resultat del sorteig designar a les següents persones:
Província: Barcelona

Municipi: Collsuspina

Districte:01

Secció:001

Mesa: U
TITULARS:

President: Noelia Pla Martínez

1ª. Vocal: Núria Oller Altimir

2ª.Vocal: Martí Font Calle


SUPLENTS:

De president: Ester Romeu Blancas

De presidenta: Maria del Rosario Otero Cazorla

De 1ª. Vocal: Antoni Jutgla Espuña

De 1ª. Vocal: Maria Lourdes Barquero de la Paz

De 2ª. Vocal: Maria de los Angeles Pujol Vila

De 2ª. Vocal: Juan Armadans Forcada
RESERVA:
SEGON. Notificar l’esmentada designació com a President i Vocals i els respectius substituts, de les meses electorals, als interessats, en el termini de tres dies.
TERCER. Comunicar aquest acord a la Junta Lectoral de Zona.
2 .APROVACIÓ CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE EL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA I L’AJUNTAMENT DE COLLSUSPINA PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE, DIRECCIÓ I EXECUCIÓ DE LES OBRES DE NOVA CONSTRUCCIÓ DE L’ESCOLA.

El Departament d’Ensenyament té prevista la nova construcció de l’Escola de Collsuspina atès que els alumnes estan ubicats provisionalment en mòduls prefabricats des de l’any 2006, per aquest fet el Departament va redactar el projecte de construcció denominat “Centre Educatiu i Plurifuncional a Collsuspina”.


L’Ajuntament de Collsuspina està disposat a col·laborar econòmicament per poder executar les esmentades obres donada la característica del projecte ja que no és exclusivament un centre educatiu sinó que part del espai es destina a altres activitats que la pròpiament eductiva.
L’article 159.3d) de la Llei 12/2009, del 10 de juliol, d’educació preveu que correspon als municipis cooperar amb l’Administració de la Generalitat de Catalunya en la creació, la construcció i el manteniment dels centres educatius públics.
La cooperació entre el Departament d’Ensenyament i els ajuntaments està prevista a la disposició addicional 15a de la Llei orgànica 2/2006, del 3 de maig, d’educació i a l’article 66.3.o) del Text refós de la llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 2/2003, del 28 d’abril.
Per tot això el Ple aprova amb els vots de l’alcalde, Oriol Batlló i el regidors Eloi Oller i Marta Tarter i els vots en contra dels regidors Miquel Vallejo i Emília Cánovas, els següents
ACORDS
Primer.- Aprovar el conveni de col·laboració entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Collsuspina per a la redacció, direcció i execució de les obres del projecte redactat pel Departament d’Ensenyament i anomenat “Centre Educatiu i Plurifuncional a Collsuspina”.
Segon.- Col·laborar en l’execució de les esmentades obres donada la característica del projecte ja que no és exclusivament un centre educatiu sinó que part de l’espai es destina a altres activitats municipals que la pròpiament educativa.
Tercer.- Facultar a l’alcalde per la signatura del present conveni i tots els actes que en derivin.
Quart.- Notificar el present acord al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Els regidors Emília Cánovas i Miquel Vallejo, justifiquen el seu vot en contra per coherència amb el vot en contra dels pressupostos de l’exercici 2015 que contenia la construcció de l’escola.

I sense haver-hi més assumptes de què tractar, l’alcalde aixeca la sessió essent les vint hores i vint-i-cinc minuts del dia 28 d’abril de 2015, de la qual cosa, com a secretari accidental estenc aquesta acta.
El secretari accidental Vist i plau

L’alcaldeJordi Gros i Roca Oriol Batlló Farriol

Download 78,5 Kb.

Do'stlaringiz bilan baham:
Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2023
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa
davlat universiteti
ta’lim vazirligi
axborot texnologiyalari
zbekiston respublikasi
maxsus ta’lim
guruh talabasi
nomidagi toshkent
O’zbekiston respublikasi
o’rta maxsus
toshkent axborot
texnologiyalari universiteti
xorazmiy nomidagi
davlat pedagogika
rivojlantirish vazirligi
pedagogika instituti
Ўзбекистон республикаси
tashkil etish
haqida tushuncha
vazirligi muhammad
таълим вазирлиги
toshkent davlat
respublikasi axborot
O'zbekiston respublikasi
kommunikatsiyalarini rivojlantirish
махсус таълим
vazirligi toshkent
fanidan tayyorlagan
bilan ishlash
saqlash vazirligi
Toshkent davlat
Ishdan maqsad
fanidan mustaqil
sog'liqni saqlash
uzbekistan coronavirus
respublikasi sog'liqni
coronavirus covid
vazirligi koronavirus
covid vaccination
koronavirus covid
qarshi emlanganlik
risida sertifikat
sertifikat ministry
vaccination certificate
haqida umumiy
o’rta ta’lim
matematika fakulteti
fanlar fakulteti
pedagogika universiteti
ishlab chiqarish
moliya instituti
fanining predmeti