Per tot el que s’ha exposatDownload 6.01 Kb.
Sana23.06.2017
Hajmi6.01 Kb.
ATES que existeix el mecanisme d’agermanament entre poblacions, siguin pobles, viles o ciutats que tenen alguna característica en comú i que consisteix en l'establiment oficial de lligams de cooperació i coneixenxa mútua i ajuda bilateral.
ATES que l’agermanament és un mitjà per a fer més fluides les relacions entre ambdues poblacions, tot fomentant el coneixement mutu així com tot altre tipus de relació, des del comercial fins al personal i sentimental, passant per l’històric.
ATES l’especial vinculació que Sant Vicenç de Montalt té amb determinades poblacions, a causa de molts i molt diversos motius, com per exemple Taradell on la nostra Colla de Geganters ja està agermanada amb la Colla Jove de Geganters de Taradell, degut al vincle de la nostra vila amb aquesta població osonenca, gràcies a en Toni Sors.
ATES que Sant Vicenç de Montalt, a hores d’ara, no es troba oficialment agermanat amb cap altre municipi.
ATÈS que fora interessant poder establir els lligams derivats d’aquest tipus de relació, en benefici de tots els santvicentins i santvicentines.
ATÈS que properament es crearà el Consell de Vila, tal com contempla el nou Reglament de Participació Ciutadana, i que aquest òrgan consultiu entre d’altres funcions té la de “Impulsar iniciatives per a l’aprovació, per part del Ple, de disposicions municipals de caràcter general”.
Per tot el que s’ha exposat
PROPOSA
Encarregar al Consell de Vila que, amb el màxim consens de les entitats que hi son representades, elabori un informe per ser aprovat si s’escau en aquest plenari i on es proposi el nom o noms de les poblacions per fer un agermanament amb Sant Vicenç de Montalt i una justificació dels motius.

Do'stlaringiz bilan baham:


Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2017
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa