Szakdolgozat bírálat elektronikus feltöltése a Neptun rendszerbenDownload 1.85 Mb.
Sana21.05.2017
Hajmi1.85 Mb.
Szakdolgozat bírálat elektronikus feltöltése a Neptun rendszerben


BGF-KKK |Tanulmányi és Oktatásszervezési Hivatal

Tanulmányi és oktatásszervezési hivatal

2014
Szakdolgozat bírálat elektronikus feltöltése a Neptun rendszerben

Karunkon - az új záróvizsga eljárásrend értelmében – a szakdolgozat bírálatok rögzítése már elektronikus úton történik, amelynek segítségével a hallgató sokkal könnyebben és gyorsabban hozzájuthat a szöveges értékelés megtekintéséhez. Ezen technikai folyamathoz szeretnénk az alábbi útmutatót segítségül adni.1., Formátum

Első lépésként a bírálónak számítógépen el kell készítenie a szöveges bírálatot (eredménnyel ellátva) *.pdf/.docx formátumban (a kérdést nem, mivel az nem hozható a hallgató tudomására a záróvizsga előtt).2., A bíráló által értékelendő hallgatók listája

A bíráló a hozzá tartozó hallgatók listáját az oktatói weben (továbbiakban OWeb) tekintheti meg az „Oktatás -> Szakdolgozatok menüben”:

. ábra Saját hallgatók listája

3., A felöltés helye

Az előző pontban jelölt felületen kell a szakdolgozatot elektronikusan feltölteni. A hallgatót kikeresve, majd a „+” gombra kattintva egy menü nyílik le, ahol a „bírálat felöltése” opciót választva kezdhető meg a feltöltés.

. ábra A feltöltés helye

4., A bírálat feltöltése

Az újonnan felugró menüben nincs más dolgunk, mint a „Fájl feltöltése” opciót választva kiválasszuk a merevlemezről/pendriveról a bírálatot (.pdf, .docx típus lehet), majd a Mentés gombra kattintva befejezzük a feltöltést (A kérdés NEM tölthető fel. Kizárólag a szöveges értékelés kell érdemjeggyel ellátva.) Természetesen a feltöltéstől függetlenül egy eredeti példányt is el kell jutattniuk a TOH-ra.

. ábra A bírálat feltöltése

5., Szintén az Oktatás-Szakdolgozatok menüben kell megadni a szakdolgozatra adott érdemjegyet is. Ennek lépései a következők:

Kattintsunk a hallgató sorának végén található „+” jelre, majd válasszuk ki a bővebb funkciót.Ezt követően a felugró ablakban az előzőhez hasonlóan kattintsunk „+” jelre, majd ismét válasszuk ki a bővebb funkciót.Végül adjuk meg az érdemjegyet és kattintsunk a mentés gombra. A szöveges mezőrészt nem kell tölteni.

Do'stlaringiz bilan baham:


Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2019
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa