Sensiblu deschide a doua farmacie de destinaţie în noua locaţie din mall-ul Sun PlazaDownload 8.78 Kb.
Sana02.03.2017
Hajmi8.78 Kb.
COMUNICAT DE PRESĂ

Bucureşti, 1 martie 2010

Sensiblu deschide a doua farmacie de destinaţie în noua locaţie din mall-ul Sun Plaza

La 4 luni după lansarea noului model de farmacie pe piaţa de retail farmaceutic din România, în AFI Palace Cotroceni, Sensiblu deschide a doua farmacie de acest gen în cel mai nou mall din Bucureşti, Sun Plaza.Lucian Neacşu, Strategy&Development Director Sensiblu a declarat: „Ca urmare a succesului de care s-a bucurat noul format de farmacie Sensiblu din AFI Palace Cotroceni, am continuat cu deschiderea unei noi farmacii de destinaţie în Sun Plaza. Venim astfel în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri, oferindu-le servicii de consiliere cu valoare adaugată şi un portofoliu extins de produse.”

Clienţii care apelează cel mai des la serviciile Sensiblu în noile locaţii sunt tineri, cu vârsta cuprinsă între 25 şi 35 de ani, interesaţi de soluţii inovatoare de îngrijire şi înfrumuseţare şi dornici să primească sfaturi specializate.

Din studiul realizat în luna februarie asupra clienţilor nostri, a reieşit că aceştia preferă modelul de farmacie Sensiblu Cotroceni înaintea celor obişnuite. Cele mai apreciate aspecte sunt: spaţiul generos şi bine organizat, portofoliul larg de produse şi profesionalismul personalului. Un alt beneficiu apreciat de clienţi îl reprezintă serviciile gratuite de dermoanaliză, make-up şi programele realizate în parteneriat cu medici,” a afirmat Mihaela Dumitrescu, Business Concepts Manager Sensiblu.

Oferte şi servicii speciale pentru lansare

Farmacia Sensiblu din Sun Plaza are o suprafaţă destinată clienţilor de 148 de m². Aceasta este organizată prietenos, avand un mobilier cu formă organică. Spaţiul este amenajat astfel încât clienţii să poată regăsi uşor produsele de care au nevoie pentru tratare şi îngrijire.

În luna martie, clienţii care vor vizita farmacia Sensiblu din Sun Plaza, vor beneficia de promoţii consistente.
Programul de servicii cuprinde sesiuni permanente de dermoanaliză şi programe cu medici pentru educaţie si sănătate de luni până sâmbătă (17.00-21.00).

Despre Sensiblu

În octombrie 2009 Sensiblu, liderul pieţei farmaceutice din România, a lansat un nou format: farmacia de destinaţie. Noul concept Sensiblu reprezintă o altfel de farmacie decât cea cu care ne-am obişnuit şi totodată o investiţie strategică, parte din planul de dezvoltare pe termen mediu şi lung a companiei.

Propunerea unică a Sensiblu, adresată pacienţilor şi clienţilor celor 221 farmacii din 51 de oraşe, este îmbinarea între soluţiile pentru o viaţă sănătoasă şi cele pentru frumuseţe şi stare de bine. Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul www.sensiblu.com. Studiu CATI realizat de o companie independentă în luna februarie 2010 pe un eşantion reprezentativ


Do'stlaringiz bilan baham:


Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2017
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa