Ordre de 5 de juliol de 2001, per la qual es declaren nous focus de pesta porcina clàssica I s'estableixen noves zones de protecció I de vigilànciaDownload 52.95 Kb.
Sana23.06.2017
Hajmi52.95 Kb.
ORDRE de 5 de juliol de 2001, per la qual es declaren nous focus de pesta porcina clàssica i s'estableixen noves zones de protecció i de vigilància.

Mitjançant les ordres corresponents han estat declarats diversos focus de pesta porcina clàssica i s’han establert les corresponents zones de protecció i de vigilància.

Davant l’aparició de tres nous focus d’aquesta malaltia en explotacions dels termes municipals de Penelles i Castellserà, cal procedir a la seva declaració, així com establir les zones de protecció i de vigilància.

D’acord amb els reials decrets 2459/1996, de 2 de desembre, pel qual s’estableix la llista de malalties d’animals de declaració obligatòria i es dóna la normativa per a la seva notificació, i 2159/1993, de 13 de desembre, pel qual s’estableixen mesures


relacionades amb la pesta porcina clàssica;

En ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1Es declara oficialment la presència de tres nous focus de pesta porcina clàssica en explotacions dels termes municipals de Penelles i Castellserà (Lleida).

Article 2

2.1 S’estableixen les zones de protecció, amb un radi mínim de 3 quilòmetres, que engloben els focus de la malaltia, les quals es delimiten a l’annex 1 d’aquesta disposició.

2.2 L’annex 1 de l’Ordre de 29 de juny de 2001, per la qual es declaren nous focus de pesta porcina clàssica, queda substituït per l’annex 1 de la present disposició.

Article 3

3.1 S’estableixen les zones de vigilància, amb un radi mínim de 10 quilòmetres, al voltant dels focus de la malaltia, les quals es delimiten a l’annex 2 d’aquesta disposició.

3.2 L’annex 2 de l’Ordre de 29 de juny de 2001, per la qual es declaren nous focus de pesta porcina clàssica, queda substituït per l’annex 2 de la present disposició.

Article 4

Als focus declarats, a les zones de protecció i de vigilància i a tot el terme municipal dels municipis afectats parcialment per aquestes zones, els són d’aplicació les mesures que estableix l’Ordre de 28 de juny de 2001, per la qual es refonen les mesures urgents per a la prevenció de la pesta porcina clàssica (DOGC núm. 3422, de 3.7.2001).

Barcelona, 5 de juliol de 2001

Josep Grau i Seris

Conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca

Annex 1

Zona de protecció 1 (Focus 1)La zona de protecció 1 comprèn:

De la comarca del Segrià, part dels termes municipals següents: Soses, Torres de Segre i Alcarràs.

1. S’inicia a la intersecció de l’autopista A-2 amb el límit est del terme municipal de Soses.

2. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta en direcció sud-oest fins a arribar al límit sud de la població de Soses.

3. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta en direcció oest fins a arribar al Mas de Mariano Nyanyo, al terme municipal de Soses.

4. Des del Mas de Mariano Nyanyo s’estableix una línia recta en direcció nord-oest fins a la intersecció de la carretera N-II amb el límit amb la Comunitat Autònoma d’Aragó.

5. Seguint pel límit amb la Comunitat Autònoma d’Aragó, en direcció nord, fins a la intersecció amb la carretera que passa pel Mas Blanc, situat al territori aragonès, i pel Mas del Tico, al terme municipal de Soses.

6. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta en direcció nord-est fins al Mas d’Antoni Mora, situat al terme municipal de Torres de Segre.

7. Des del Mas d’Antoni Mora s’estableix una línia recta en direcció nord-est fins al Mas del Trullets, al terme municipal d’Alcarràs.

8. Des del Mas del Trullets s’estableix una línia recta en direcció sud-est fins al Mas del Xotis.

9. Des del Mas del Xotis s’estableix una línia recta en direcció sud-est fins al Tossalet Roig.

10. Des del Tossalet Roig s’estableix una línia recta en direcció sud fins a la Torre del Minguet, al terme municipal de Torres de Segre.

11. Des de la Torre del Minguet s’estableix una línia recta en direcció sud-oest fins a la intersecció de l’autopista A-2 amb el límit est del terme municipal de Soses, punt d’inici de la zona de protecció.

Zona de protecció 2 (Focus 2, 5 i 6)

La zona de protecció 2 comprèn:

De la comarca del Pla d’Urgell, el terme municipal sencer de Golmés i part dels termes municipals següents: Mollerussa, Fondarella, Miralcamp, Vilanova de Bellpuig i Vila-sana.

1. S’inicia a la intersecció de la N-II amb la carretera LP-332, que uneix Linyola amb Mollerussa.

2. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta en direcció nord-est fins a la Torre del Carulla, al terme municipal de Vila-sana.

3. Des de la Torre del Carulla s’estableix una línia recta en direcció sud-est fins a la intersecció dels límits dels termes municipals de Vila-sana, Castellnou de Seana i Golmés.

4. Des d’aquest punt se segueix el límit nord del terme municipal de Golmés en direcció sud-est fins a la intersecció amb el límit nord del terme municipal de Vilanova de Bellpuig.

5. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta en direcció sud fins al camp de futbol de Vilanova de Bellpuig.

6. Des del camp de futbol de Vilanova de Bellpuig s’estableix una línia recta en direcció sud-oest fins a la Torre de l’Abril.

7. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta en direcció sud-oest fins a la Torre Clareta.

8. Des de la Torre Clareta s’estableix una línia recta en direcció sud-oest fins al punt d’intersecció dels límits dels termes municipals de Vilanova de Bellpuig, Miralcamp i Arbeca.

9. Des d’aquest punt se segueix el límit sud del terme municipal de Miralcamp fins a la intersecció amb la Sèquia Gran.

10. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta en direcció oest fins al punt d’intersecció dels límits dels termes municipals de Miralcamp, Puiggròs i Torregrossa.

11. Des d’aquest punt se segueix el límit oest del terme municipal de Miralcamp fins a la intersecció amb el límit sud del terme municipal de Mollerussa.

12. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta en direcció nord fins a la Granja Escola, al terme municipal de Mollerussa.

13. Des de la Granja Escola s’estableix una línia recta en direcció nord-est fins a l’ermita de Sant Sebastià, al terme municipal de Fondarella.

14. Des de l’ermita de Sant Sebastià s’estableix una línia recta en direcció nord-est fins a la intersecció de la N-II amb la carretera LP-332, que uneix Linyola amb Mollerussa, punt d’inici de la zona de protecció 2.

Zona de protecció 3 (Focus 3)

La zona de protecció 3 comprèn:

De la comarca de la Noguera, part dels termes municipals següents: Vilanova de l’Aguda, Tiurana i Oliola.

De la comarca de l’Alt Urgell, part del terme municipal de Bassella.

1. S’inicia a Miralpeix, al terme municipal de Tiurana.

2. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta en direcció est fins a l’ermita de Sant Ermengol.

3. Des de l’ermita de Sant Ermengol s’estableix una línia recta en direcció sud-est fins al Masuco, al terme municipal de Vilanova de l’Aguda.

4. Des del Masuco s’estableix una línia recta en direcció sud fins als Plans.

5. Des dels Plans s’estableix una línia recta en direcció sud-oest fins a Can Roquers.

6. Des de Can Roquers s’estableix una línia recta en direcció sud-oest fins a Botines.

7. Des de Botines s’estableix una línia recta en direcció nord-oest fins al Mas del Castellar, al terme municipal d’Oliola.

8. Des del Mas del Castellar s’estableix una línia recta en direcció nord-oest fins al Mas d’en Cendrós.

9. Des del Mas d’en Cendrós s’estableix una línia recta en direcció nord fins al Masuco de la Cluella, al terme municipal de Tiurana.

10. Des del Masuco de la Cluella s’estableix una línia recta en direcció nord-est fins a Miralpeix, punt d’inici de la zona de protecció 3.

Zona de protecció 4 (Focus 7, 8, 10, 11, 12 i 13)

La zona de protecció 4 comprèn:

De la comarca de la Noguera, el terme municipal sencer de Bellmunt d’Urgell, i part dels termes municipals següents: Penelles, Bellcaire d’Urgell, Montgai i Preixens.

De la comarca de l’Urgell, el terme municipal sencer de Castellserà i part dels termes municipals següents: Agramunt i la Fuliola.

De la comarca del Pla d’Urgell, part del terme municipal de Linyola.

1. S’inicia al Castell del Remei, al terme municipal de Penelles.

2. Des del Castell del Remei s’estableix una línia recta, direcció sud-oest, fins a Cal Mitjana.

3. Des de Cal Mitjana s’estableix una línia recta, direcció oest, fins a Cal Marededéu.

4. Des de Cal Marededéu s’estableix una línia recta, direcció nord-oest, fins a Torre Camarasa, al terme municipal de Linyola.

5. Des de Torre Camarasa s’estableix una línia recta, direcció nord-oest, fins a la intersecció de la carretera LP-3322 amb el límit nord del terme municipal de Linyola.

6. Des d’aquest punt se segueix la carretera LP-3322, direcció nord, fins a la intersecció amb la carretera comarcal C-148, a l’alçada de la població de Bellcaire d’Urgell.

7. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta, direcció nord-est, fins a la Cabana del Marquilles, al terme municipal de Bellcaire d’Urgell.

8. Des de la Cabana del Marquilles s’estableix una línia recta, direcció nord-est, fins a la intersecció dels termes municipals de Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell i Montgai.

9. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta, direcció nord-oest, fins a la Font Amarga, al terme municipal de Montgai.

10. Des de la Font Amarga, s’estableix una línia recta, direcció nord-est, fins al Tossal Roig.

11. Des del Tossal Roig, s’estableix una línia recta, direcció sud-est, fins a Cal Trepat de Baix, al terme municipal d’Agramunt.

12. Des de Cal Trepat de Baix s’estableix una línia recta, direcció sud-est, fins a la intersecció de la carretera que va d’Agramunt a Castellserà amb el límit est del terme municipal de Castellserà.

13. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta, direcció sud-oest, fins a la intersecció del límit est del terme municipal de la Fuliola amb la carretera que va d’Almenara Alta, al terme municipal d’Agramunt, fins a la Fuliola.

14. Des d’aquest punt se segueix aquesta carretera, en direcció a la Fuliola, fins al cementiri de la població.

15. Des del cementiri de la Fuliola s’estableix una línia recta, direcció sud-oest, fins a la intersecció del límit oest del terme municipal de la Fuliola amb la carretera LV-3344.

16. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta, direcció nord-oest, fins al Castell del Remei, punt d’inici de la zona de protecció 4.

Zona de protecció 5 (Focus 9)

La zona de protecció 5 comprèn:

De la comarca de la Segarra, part dels termes municipals següents: els Plans de Sió i Torrefeta i Florejacs.

De la comarca de l’Urgell, part del terme municipal d’Ossó de Sió.

1. S’inicia a la Cabana de Torretes, al límit nord del terme municipal dels Plans de Sió.

2. Des de la Cabana de Torretes s’estableix una línia recta, direcció sud-est, fins a Santa Maria de Tauladell, al terme municipal de Torrefeta i Florejacs.

3. Des de Santa Maria de Tauladell s’estableix una línia recta, direcció sud, fins a la intersecció del Torrent de l’Oró amb el límit est del terme municipal dels Plans de Sió.

4. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta, direcció sud-oest, fins al cementiri situat a l’oest de la població d’Hostafrancs, al terme municipal dels Plans de Sió.

5. Des d’aquest cementiri s’estableix una línia recta, direcció sud-oest, fins a la intersecció de les carreteres L-303 i L-310.

6. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta, direcció nord-oest, fins a la intersecció de la carretera L-303 amb la carretera que va a Bellver d’Ossó, al terme municipal d’Ossó de Sió.

7. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta, direcció nord-est, fins a la intersecció dels límits dels termes municipals d’Ossó de Sió, dels Plans de Sió i Torrefeta i Florejacs.

8. Des d’aquest punt se segueix el límit oest, i després nord, del terme municipal dels Plans de Sió, fins a l’alçada de la Cabana de Torretes, punt d’inici de la zona de protecció 5.

Annex 2


Zona de vigilància 1 (Focus 1)

La zona de vigilància 1 comprèn:

De la comarca del Segrià, part dels termes municipals següents: Soses, Torres de Segre, Alcarràs, Lleida, Montoliu de Lleida, Sudanell, Sunyer, Sarroca de Lleida i Aitona.

1. S’inicia a la intersecció del límit oest del terme municipal de Sunyer amb el límit nord del terme municipal de Sarroca de Lleida.

2. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta en direcció sud-oest fins al Mas de Mosseta, al terme municipal de Sarroca de Lleida.

3. Des del Mas de Mosseta s’estableix una línia recta en direcció sud-oest fins al Mas de Sou, al terme municipal d’Aitona.

4. Des del Mas de Sou s’estableix una línia recta en direcció oest fins al Mas d’Antolí.

5. Des del Mas d’Antolí s’estableix una línia recta en direcció nord-oest fins al Mas de Peret, i continua en direcció oest fins a la intersecció amb el límit est del terme municipal de Seròs.

6. Seguint pel límit est del terme municipal de Seròs, en direcció nord-oest fins a la intersecció amb el límit amb la Comunitat Autònoma d’Aragó.

7. Seguint pel límit amb la Comunitat Autònoma d’Aragó, en direcció nord, després oest, i altre cop nord, fins a arribar a la intersecció amb la carretera que passa pel Mas de la Pastora, situat en territori aragonès, i pel Mas Gran, al terme municipal


d’Alcarràs.

8. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta en direcció nord-est fins a la Torre de l’Esparaver, al terme municipal d’Alcarràs.

9. Des de la Torre de l’Esparaver s’estableix una línia recta en direcció nord-est fins a la intersecció del Canal d’Aragó i Catalunya amb el límit nord del terme municipal d’Alcarràs.

10. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta en direcció sud-est fins a la Torre de Martinet, al terme municipal de Lleida.

11. Des de la Torre de Martinet s’estableix una línia recta en direcció sud-est fins a la Torre del Mina.

12. Des de la Torre del Mina s’estableix una línia recta en direcció sud fins a la Serreta de Montoliu, al terme municipal de Montoliu de Lleida.

13. Des de la Serreta de Montoliu s’estableix una línia recta en direcció sud fins a Castell de Sunyer, al terme municipal de Sunyer.

14. Des de Castell de Sunyer s’estableix una línia recta en direcció sud fins a la intersecció del límit oest del terme municipal de Sunyer amb el límit nord del terme municipal de Sarroca de Lleida, punt d’inici de la zona de vigilància.

Zona de vigilància 2 (Focus 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 i 13 )

La zona de vigilància 2 comprèn:

De la comarca del Pla d’Urgell, els termes municipals sencers següents: el Palau d’Anglesola, Sidamon, el Poal, Castellnou de Seana, Ivars d’Urgell i Barbens, i part dels termes municipals següents: Mollerussa, Fondarella, Miralcamp, Torregrossa,
Bell-lloc d’Urgell, Bellvís, Linyola, Vila-sana i Vilanova de Bellpuig.

De la comarca de les Garrigues, el terme municipal sencer de Puiggròs i part dels termes municipals següents: Arbeca, les Borges Blanques i Juneda.

De la comarca de l’Urgell, els termes municipals sencers següents: la Fuliola, Bellpuig, Tornabous i Puigverd d’Agramunt, i part dels termes municipals següents: Agramunt, Anglesola, Vilagrassa, Preixana, Sant Martí de Riucorb, Belianes, Maldà, Tàrrega i Ossó de Sió.

De la comarca del Segrià, part del terme municipal dels Alamús.

De la comarca de la Noguera, el terme municipal sencer de Cabanabona, i part dels termes municipals següents: Montgai, Vallfogona de Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell, Penelles, la Sentiu de Sió, Balaguer, Cubells, Preixens,
Foradada, Vilanova de l’Aguda, Tiurana, Oliola, Ponts, la Baronia de Rialb, Artesa de Segre i Camarasa.

De la comarca de l’Alt Urgell, part del terme municipal de Bassella.

De la comarca del Solsonès, part del terme municipal de Pinell de Solsonès.

De la comarca de la Segarra, els termes municipals sencers següents: Tarroja de Segarra i Guissona, i part dels termes municipals següents: Sanaüja, Torrefeta i Florejacs, Biosca, dels Plans de Sió, Granyanella, Cervera, Sant Guim de la Plana i


Massoteres.

1. S’inicia a la Cabana del Nunci del terme municipal d’Arbeca.

2. Des de la Cabana del Nunci s’estableix una línia recta, direcció oest, fins a Los Rovinals del terme municipal de les Borges Blanques.

3. Des de Los Rovinals s’estableix una línia recta, direcció nord-oest, fins a la cruïlla de la N-II amb la carretera LV-7023.

4. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta, direcció nord-oest, fins a la Font del Pradell, al terme municipal de Torregrossa.

5. Des de la Font del Pradell s’estableix una línia recta, direcció nord, fins a la Torre del Poet, al terme municipal de Bell-lloc d’Urgell.

6. Des de la Torre del Poet s’estableix una línia recta, direcció nord, fins a la Torre Negra.

7. Des de la Torre Negra s’estableix una línia recta, direcció nord-est, fins a la intersecció de la N-II amb la carretera LV-3311 que uneix Bellvís amb Bell-lloc d’Urgell.

8. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta, direcció nord-est, fins a la Torre del Perxes en el terme municipal de Bellvís.

9. Des de la Torre del Perxes s’estableix una línia recta, direcció nord-est, fins a la Granja del Sebastià del mateix terme municipal.

10. Des de la Granja del Sebastià s’estableix una línia recta, direcció nord-est, fins al cementiri dels Arcs del mateix terme municipal.

11. Des del cementiri dels Arcs s’estableix una línia recta, direcció nord-oest, fins a la Torre del Comú, al terme municipal de Vallfogona de Balaguer.

12. Des de la Torre del Comú s’estableix una línia recta, direcció nord-est, fins al camp de futbol de Vallfogona de Balaguer.

13. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta, direcció nord, fins a la Torre Lluc, al terme municipal de Balaguer.

14. Des de la Torre Lluc s’estableix una línia recta, direcció nord-est, fins al Castell de la Ràpita, al terme municipal de Vallfogona de Balaguer.

15. Des del Castell de la Ràpita s’estableix una línia recta, en direcció nord-est fins a la Torre del Pallol, al terme municipal de Camarasa.

16. Des de la Torre del Pallol, s’estableix una línia recta, direcció nord-est, fins a Cal Rei.

17. Des de Cal Rei, s’estableix una línia recta, direcció nord-est, fins a la intersecció de la carretera C-1313 amb el límit oest del terme municipal de Cubells.

18. Des d’aquest punt, s’estableix una línia recta, direcció est, fins a Cal Gracio, al terme municipal de Cubells.

19. Des de Cal Gracio, s’estableix una línia recta, direcció sud-est, fins a la Masia de Valldeixils, al terme municipal de Foradada.

20. Des de la Masia de Valldeixils, s’estableix una línia recta, direcció sud-est, fins al punt d’intersecció de la carretera L-302 amb el límit est del terme municipal de Preixens.

21. Des d’aquest punt, se segueix la carretera L-302, en direcció sud-est, fins a la població de Mafet, al terme municipal d’Agramunt.

22. Des de Mafet s’estableix una línia recta, direcció sud-est, fins a la Masia del Rita.

23. Des de la Masia del Rita s’estableix una línia recta, direcció nord-est, fins a Lo Mas Balagueró, al terme municipal d’Oliola.

24. Des de Lo Mas Balagueró s’estableix una línia recta, direcció nord-est, fins a l’ermita de la Canosa.

25. Des de l’ermita de la Canosa s’estableix una línia recta, direcció nord-est, fins al Serradot.

26. Des del Serradot s’estableix una línia recta, direcció nord, fins a Malavella.

27. Des de Malavella s’estableix una línia recta, direcció nord-oest, fins a la Cabana del Rosset.

28. Des de la Cabana del Rosset s’estableix una línia recta, direcció nord-oest, fins al cementiri de Collfred, al terme municipal d’Artesa de Segre.

29. Des del cementiri de Collfred s’estableix una línia recta, direcció nord, fins al Mas de n’Escales.

30. Des del Mas de n’Escales s’estableix una línia recta, direcció nord-est, fins a Finestrelles, al terme municipal de la Baronia de Rialb.

31. Des de Finestrelles s’estableix una línia recta, direcció nord-est, fins a Cal Baró.

32. Des de Cal Baró s’estableix una línia recta, direcció sud-est, fins a Cal Peret, al terme municipal de Bassella.

33. Des de Cal Peret s’estableix una línia recta, direcció sud-est, fins al Serrat de la Vinya, al terme municipal de Bassella.

34. Des del Serrat de la Vinya s’estableix una línia recta, direcció sud-est, fins al Serrat de Terradet, al terme municipal de Pinell de Solsonès.

35. Des del Serrat de Terradet s’estableix una línia recta, direcció sud-oest, fins a Lloberola, al terme municipal de Biosca.

36. Des de Lloberola s’estableix una línia recta, direcció sud-oest, fins a la Melgosa.

37. Des de la Melgosa s’estableix una línia recta, direcció sud-oest, fins a la Masia Llordes, al terme municipal de Torrefeta i Florejacs.

38. Des de la Masia de Llordes s’estableix una línia recta, direcció sud-est, fins a Selvanera.

39. Des de Selvanera s’estableix una línia recta, direcció sud-est, fins a Cornudella, al terme municipal de Massoteres.

40. Des de Cornudella s’estableix una línia recta, direcció sud-est, fins a les Cabanes.

41. Des de les Cabanes s’estableix una línia recta, direcció sud-est, fins al Tossal del Gomà, al terme municipal de Sant Guim de la Plana.

42. Des del Tossal del Gomà s’estableix una línia recta, direcció sud, fins a la Masia dels Plans, al terme municipal de Torrefeta i Florejacs.

43. Des de la Masia dels Plans s’estableix una línia recta, direcció sud, fins a la intersecció del límit est del terme municipal de Cervera amb la carretera L-324.

44. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta, direcció sud-oest, fins al Turó del Terròs, al terme municipal de Cervera.

45. Des del Turó del Terròs s’estableix una línia recta, direcció sud-oest, fins a la Masia del Quim.

46. Des de la Masia del Quim s’estableix una línia recta, direcció oest, fins a la Granja Avícola del Pilar, al terme municipal de Granyanella.

47. Des de la Granja Avícola del Pilar s’estableix una línia recta, direcció nord-oest, fins al Castell de l’Ofegat, al terme municipal de Tàrrega.

48. Des del Castell de l’Ofegat s’estableix una línia recta, direcció nord-oest, fins al Mas del Caminer.

49. Des del Mas del Caminer s’estableix una línia recta, direcció sud-oest, fins a la Masia del Pigat, al terme municipal d’Anglesola.

50. Des de la Masia del Pigat s’estableix una línia recta, direcció sud-oest, fins a la Torre del Dragó.

51. Des de la Torre del Dragó s’estableix una línia recta, direcció sud-est, fins a la Torre del Blasi, al terme municipal de Vilagrassa.

52. Des de la Torre del Blasi s’estableix una línia recta, direcció sud-oest, fins a la Torre del Trilla, al terme municipal de Sant Martí de Riucorb.

53. Des de la Torre del Trilla s’estableix una línia recta, direcció sud-oest, fins al Mas del Puig, al terme municipal de Maldà.

54. Des del Mas del Puig s’estableix una línia recta, direcció sud-oest, fins a la Cabana del Nunci, punt d’inici de la zona de vigilància 2.

Zona de vigilància del focus de Vinaròs (Focus 4)

La zona de vigilància comprèn:

De la comarca del Montsià, part dels termes municipals següents: Alcanar i Ulldecona.

1. S’inicia a la població de Maricel, al terme municipal d’Alcanar.

2. Des de Maricel se segueix, en direcció sud, el límit litoral fins a arribar al límit amb la Comunitat Autònoma de València.

3. Se segueix el límit amb la Comunitat Autònoma de València fins al punt d’intersecció amb la línia fèrria.

4. Des d’aquest punt s’estableix una línia recta en direcció nord-est fins al Puig del Calvari, al terme municipal d’Ulldecona.

5. Des del Puig del Calvari s’estableix una línia recta en direcció sud-est fins a la Moleta, al terme municipal d’Alcanar.

6. Des de la Moleta s’estableix una línia recta en direcció sud-est fins a Maricel, punt d’inici de la zona de vigilància.(01.185.085)

Do'stlaringiz bilan baham:


Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2017
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa