Dr. Shemsi Veseli Zëvendësministër në Ministrinë e ShëndetësisëDownload 69.17 Kb.
Sana08.09.2017
Hajmi69.17 Kb.
Dr. Shemsi Veseli
c:\documents and settings\faik.hoti\desktop\shemsi veseli 1.bmp

Zëvendësministër në Ministrinë e Shëndetësisë
Dr. Shemsi Veseli, u lind më 1 maj 1961,
në Orllan të Komunës së Podujevës. 
E-mail: Shemsi.Veseli@rks-gov.net ; shemsi.veseli@gmail.com

ARSIMIMI: 

Fakulteti i Mjekësisë,Universiteti Prishtinës-Dega e përgjithshme,


Titulli i fituar: Specialist i Biokimisë Klinike,
AKTIVITET DHE FUNKSIONET: 

2013: Zëvendësministër në Ministrinë e Shëndetësisë


2011 –2013: Zëvendësministër në Ministrinë për Forcën e Sigurisë së Kosovës
2011- 2013: Bashkë-autor në dy punime shkencore nga lëmi i Biokimisë klinike
2010-2011: Profesor,ligjërues i lëndës Biokimi Klinike-SHLP’’Biomedica’’
2009: Këshilltar dhe Shef i Grupit parlamentar të PDK-së në Kuvendin Komunal të Prishtinës
2005 – 2010: Anëtar i Këshillit Drejtues dhe anëtarë i Kryesisë Qendrore të PDK-së
2002 – 2007: Shef i Grupit Parlamentar të PDK-së në Kuvendin Komunal të Prishtinës
2000 – 2002: Këshilltar në KK të Prishtinës
1999-2011: Klinika Interne (Klinika e sëmundjeve të brendshme) QKUK
1999 – 2000: Njëri prej themeluesve dhe organizatorëve të strukturës së Partisë Demokratike të Kosovës në Prishtinë dhe kryetar i Degës së Parë
1998 – 1999: Pjesëtar dhe veteran i UÇK-së
1997 – 1998 Njëri prej themeluesve dhe trajnuesve te grupeve të UÇK-së në Komunën e
Prishtinës,gjegjësisht Zonës Operative të Llapit
1993 – I burgosur politik, me 06.09.1993 dhe i dënuar 4 vite burg
1992 – 1993 Njëri prej themeluesve dhe trajnuesve të grupeve të para me karakter politiko-ushtarak në
kuadër të Lëvizjes Popullore të Kosovës (LPK-së)
1984 – I burgosur politik dhe i dënuar me 8 vite burg
1980 – 1984 Njëri prej udhëheqësve kryesor të Organizatës patriotike ilegale me karakter politiko-
ushtarak, Fronti Nacional Çlirimtar (FNÇ).

TRAJNIMET DHE KONFERENCA

-Kongresi i 21 Ndërkombëtar i Biokimisë Klinike dhe Mjekësisë Laboratorike - Federata Botërore e Biokimisë

Klinike dhe Mjekësisë Laboratorike, WorldLab, BERLIN 2011

-Kongresi i 18 Ballkanik i Biokimisë Klinike dhe Mjekësisë Laboratorike - Tiranë, 2010

-Kongresi i dytë i Shoqatës së Kardiologëve të Kosovës – Prishtinë

-Analizatorët dhe metodat moderne të ROCHE – Sysmex në praktikën Klinike – Prishtinë, 2009

-Simpoziumi dhe takimi punues për Dializë - Fresenius Medical Care,

-Simpoziumi i dytë ndërkombëtar i Shoqatës së Internistëve të Kosovës- Departamenti për Edukim të

vazhdueshëm profesional ,Ministria e Shëndetësisë.

AFTËSITË

-Përdorimi i kompjuterit: Microsoft Word, Excel, Power Point, Internet, Quatro Pro, Intranet.


-Aftësi të mira komunikuese, trajnuese, prezantuese.
-Aftësi të mira menaxhuese, negociuese, organizative dhe administrative.
-Aftësi dhe dituri teknike të pajisjeve diagnostike (medicinale).
-Aftësi të veçanta të zhvillimit të aktiviteteve multidisiplinare .
-Zhvillim të strategjisë punuese dhe planit dinamik.
PUNIMET SHKENCORE:

Tema: “CROSSLINK OF LIPOPROTEIN (a) WITH INFLAMATION, D-DIMER AND VON WILLEBRAND FACTOR IN PATIENTS ON LONG TERM HEMODIALYSIS”

Autorët: V. Topçiu , V.Haxhibeqiri , D.Avdiu , L.Kurti , Shemsi Veseli,

Federata Ndërkombëtare e Biokimisë Klinike,Kongresi i 21 Internacional, 19-të Evropian dhe 8-të Nacional Gjerman i Biokimisë Klinike Maj, 15 – 19, 2011, Berlin Gjermani,

Tema: “THE INFLUENCE OF LP(a)IN ATHEROSLEROTIC RISK AND HYPERCOAGULABILITY IN HEMODIALYSIS PATIENTS WITH ACTIVATED ACUTE PHASE RESPONSE”,

Autorët: V. Topçiu, V. Haxhibeqiri , L.Begolli , Z.Baruti, Shemsi Veseli, Sh.Haxhibeqiri,

Maj,19-23,2013 EUROMEDILAB MILANO,ITALI.

GJUHËT E HUAJA

-Anglisht – shkëlqyeshëm,-Kroatisht – shkëlqyeshëm,

-Serbisht – shkëlqyeshëm.


Do'stlaringiz bilan baham:


Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2019
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa