Çeshtje civile te rretheve te ndryshmeDownload 0.57 Mb.
bet1/9
Sana26.06.2017
Hajmi0.57 Mb.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9
ÇESHTJE CIVILE TE RRETHEVE TE NDRYSHMENr

PALET NE PROÇES

OBJEKTI

DATA , ORA

Rrethi

Relator

1.

Emilia Bonati – Flora dhe Edlira Kolaneci

Zgjidhje kontarete qeraje

03.04.2012 09.00

Tirane

F. Mullaj

2.

Mimoza Prifti, Zhaneta Hoxholli – Kastriot, Rajmond dhe Natasha Hasko

Pavlefshmeri testamenti

03.04.2012 09.40

Tirane

F. Mullaj

3.

Matilda Hoxha – Ministria Drejtesise, Dep. Ad. Publike

Anullim akti administrativ

03.04.2012 10.20

Tirane

F. Mullaj

4.

Liliana Kote – Z.Q.R.P.P. Tirane

Shfuqizim urdheri

03.04.2012 09.00

Tirane

Z. Poda

5.

Dila Kala – I.Sh. Shoqerore, Dr. Raj.Sig.Shoq. Tirane

Shfuqizim akti administrativ

03.04.2012 09.40

Tirane

Z. Poda

6.

Gezim, Bardhyl Kadesha – Sait, Saimir, Suzana Arbana

Lirim e dorezim sendi

03.04.2012 10.20

Tirane

Z. Poda

7.

Shoq. “ M. G. B.” shpk – Inspekt. Ndert. Urbanistik Bashkia Tirane, Komuna Dajt

Anullim vendimi

03.04.2012 11.00

Tirane

A. Malaj

8.

Rakip Karaj – ZVRPP, K.L.Shtetit, AKKP, Komuna Dajt

Anullim akti administrativ

03.04.2012 11.40

Tirane

A. Malaj

9.

Anila, Antela, Silvio Çelmeta –Shoq. Sig. “ INTERSIG”

Detyrim shperblim demi

03.04.2012 12.20

Tirane

A. Malaj

10.

Sulejman Rama – Z.V.R.P.P. Kruje

Lirim e dorezim pasurie

03.04.2012 11.00

Kruje

I. Toska

11.

Banka Komb. Tregetare – Marko, Marjana, Pal dhe Tereza Prela dhe Zyra Permbarimit Kurbin

Pavlef. Akt ekspertimi

03.04.2012 11.40

Kurbin

I. Toska

12.

Hysni Selaci – Ministria e Financave, Dega Thesarit Kruje, Prokuroria Rrethit Gjyqesor Kruje

Kompensim burgim padrejte

03.04.2012 12.20

Kruje

I. Toska

13.

Shoq. “ A.M.C.” sha – Lule Hila, Skender Tare, Xhevdet Thaçi, Sonila Breçani, Hajri Nela

Detyrim pagim shume

03.04.2012 13.00

Tirane

Sh. Miri

14.

Marie Prenga – “ Ujesjelles Kanalizime” sha

Detyrim shperblim page

03.04.2012 13.40

Tirane

Sh. Miri

15.

Genc Loci – Ministria Financave, Dega Thesarit Tirane, Prokuroria e Rrethit Gjyqesor Tirane

Kompensim burgim padrejte

03.04.2012 14.20

Tirane

Sh. Miri

16.

Leme, Servet dhe Shpetim Qoli – Shoq. “ INTERSIG” sha

Detyrim shperblim demi

03.04.2012 13.00

Tirane

E. Petri

17.

Fatbardha Bulku, Pamela Doleqi – Zenel Doleqi

Shtim detyrimi urshqimor

03.04.2012 13.40

Tirane

E. Petri

18.

Avokatura e Shtetit – Agj. K.K.Pronave, Pjerin , Leziana, Gjergj dhe Jorika Rita

Shfuqizim vendimi

03.04.2012 14.20

Tirane

E. Petri


Tirane, me 09.03.2012 KRYETARI I GJYKATES
Alaudin MALAJ

ÇESHTJE CIVILE TE RRETHEVE TE NDRYSHMENr

PALET NE PROÇES

OBJEKTI

DATA , ORA

Rrethi

Relator

1.

Albert Beçi – KMCAP Epror, prane Drejtorise Sherbimit Social Shteteror, Bashkia Peshkopi

Anullim pjeserisht vendimi

03.04.2012 09.00

Diber

G.Levanaj

2.

Eagle Mobile” sha – “ Alehandro Distributione”

Permbushje detyrimi kontraktor

03.04.2012 09.40

Tirane

G.Levanaj

3.

Kadri Domi – Drejtoria Pergjithshme Burgjeve

Detyrim shperblim page

03.04.2012 10.20

Tirane

G.Levanaj

4.

Shoq. “ By Best Duty Free” shpk – Drejtoria Sherbimit Trupit Dipllomatik, Ministria e Puneve te Jashteme, M.E.T.E.

Konst. Pavlef. Zgjidhje kontrate

03.04.2012 09.00

Tirane

F. Skenderi

5.

Ingrid Goxhaj – Enkelejda Gjyshi

Pavlef. Veprime noteriale

03.04.2012 09.40

Tirane

F. Skenderi

6.

Xhemal Qefalia – Inst.Sig Shoq. D.R.S.Shoq. Tirane

Anullim vendimi

03.04.2012 10.20

Tirane

F. Skenderi

7.

Gjergj Kuka – Zyra Permbarimit Kurbin , Nikoll Gjoni dhe Kol Markaj

Kund. Vep. Permbarimore

03.04.2012 11.00

Kurbin

V. Hoxha

8.

Kujtim Skuqi – Pranvera Skuqi

Detyrim shperblim demi

03.04.2012 11.40

Tirane

V. Hoxha

9.

Sefer Balla – Qendra Spitalore “ Nene Tereza”

Detyrim shperblim page

03.04.2012 12.20

Tirane

V. Hoxha

10.

Kol Bregu – Byroja Shqiptare Sigurimit

Detyrim shperblim demi

03.04.2012 11.00

Tirane

A. Kalaja

11.

Shoq. “ Elin Albania” shpk – Shoq. “ A.S.A.” s.r.l.

Kund. Veprime Permbarimore

03.04.2012 11.40

Kruje

A. Kalaja

12.

Haki Disha – Agj. Komb. Burimeve Natyrore

Detyrim shperblim page

03.04.2012 12.20

Tirane

A. Kalaja

13.

Arben Kuleni – Zyra Arsimore Mat

Detyrim shperblim page

03.04.2012 13.00

Mat

A. Papajani

14.

Mufit Shehu – Drejtoria Sherbimit Spitalor Diber

Detyrim shperblim page

03.04.2012 13.40

Diber

A. Papajani

15.

Xharie Keçi – Kapllan Keçi, Kol Dedndreaj , Dhimitraq Konini dhe Aleksander Radaci

Pavlef. Kontrate shitje

03.04.2012 14.20

Tirane

A. Papajani


Tirane, me 09.03.2012 KRYETARI I GJYKATES
Alaudin MALAJ

ÇESHTJE CIVILE TE RRETHEVE TE NDRYSHMENr

PALET NE PROÇES

OBJEKTI

DATA , ORA

Rrethi

Relator

1.

Lluiz Harito – Skender Berberi

Detyrim njohje pronar

04.04.2012 09.00

Tirane

D. Bushi

2.

Bajram Dufi – D.R.S.Shoq. Diber, I.S.Shoq.Tirane

Njohje vjetersi ne pune

04.04.2012 09.40

Diber

D. Bushi

3.

Dielle, Pellumb Sokoli – Byroja Shqip. Sigurimeve

Detyrim shperblim demi

04.04.2012 10.20

Tirane

D. Bushi

4.

Lisa Irma Mati ( Arya )- Vangjel e Marjeta Kosta, Zyra Rajonale e ALUIZNI Qarku Tirane

Lirim e dorezim prone

04.04.2012 11.00

Tirane

E. Gogo

5.

Razie Saraçi – Qendra Publikimeve Zyrtare

Shfuqizim vendimi

04.04.2012 11.40

Tirane

E. Gogo

6.

Selim Jahelezi – Dr. Raj. Sig. Shoqerore

Njohje libreze pune

04.04.2012 12.20

Tirane

E. Gogo

7.

Shah Shahu – Bashkia Peshkopi

Saktesim kufijsh

04.04.2012 11.00

Diber

H. Demiraj

8.

Mediha Hida, Hava Kusi, Aferdita Varvarica, Nexhmije Preza, Nafije Kodra, Naime Selim, Enver, Sulejman Xhelepi – Fuat dhe Flamur Kapllani, ZRPP, Agj. K.K.Pronave Tirane

Pushim cenimi ne pronesi

04.04.2012 11.40

Tirane

H. Demiraj

9.

Besnik Picalli – Z.V.R.P.P., Z.Q.R.P.P. Tirane

Detyrim rregjistrim sip. trualli

04.04.2012 12.20

Tirane

H. Demiraj

10.

Miranda dhe Emine Beqiri, Ylli Spahiu, Lutfie, Shpresa, Emin , Agron, Vjollca, Eralda, Zigrid, Luljeta dhe Liliana Katroshi – Sanie, Kasem, Eqerem, Ylli, Fatime, Gerti Myderzi, Dorina Gjoca, David Lloshi dhe Elton Lloshi

Detyrim kthim trualli

04.04.2012 13.00

Tirane

A. Broci

11.

Gjergj Pergjoka – ZQRPP , Naim dhe Basri Sherri

Anullim vendimesh

04.04.2012 13.40

Tirane

A. Broci

12.

Ermira Prifti – Josif Prifti

Zgjidhje martese

04.04.2012 14.20

Tirane

A. Broci

13.

Esmeralda, Enxhi dhe Lule Basha – Vesel Basha, Vera Doku dhe Xhemal Doku

Mbrojtje pronesie

04.04.2012 13.00

Kruje

Z. Sollaku

14.

Abedin Paci – Ministria Mjedisit, Pyjeve dhe Ad. te Ujrave, Drejtoria Sherbimit Pyjor Diber

Anullim urdheri

04.04.2012 13.40

Diber

Z. Sollaku

15.

Flora,Elena,Engli Doka –Byroj. Shqipt. Sigurimit

Detyrim shperblim demi

04.04.2012 14.20

Tirane

Z. Sollaku


Do'stlaringiz bilan baham:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9


Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2017
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa