Adresa: Bedri Pejani numër 1, 10 000 Prishtinë, KosovëDownload 51.84 Kb.
Sana08.09.2017
Hajmi51.84 Kb.

FOTO


draft created by

Flamur Baruti

Adresa: Bedri Pejani numër 1, 10 000 Prishtinë, Kosovë

Email: job@baruti.ch | Numri i telefoni: +381 660 660

Qëllimet personale

Jam i/e interesuar në zhvillim personal në fushën e Costumer Care Service. Profesionalisht jam më shumë i/e interesuar që t’i qasem një pozicioni hyrës në një qendër për shërbime. Si një person me aftësi të mira komunikuese për kompani të qendrave të shërbimeve, unë mund të jem shumë fleksibil në punë dhe garantoj një kualitet të lartë në punën që e ofroj. Unë mund të zgjidh problemet me shumë kreativitet dhe imagjinatë, dhe me aftësi të shkëlqyeshme mund ti implementoj kërkesat tuaja profesionale.
Përvoja Profesionale


Prill 2015 – Aktual

Perkthyes

Perkthime ‘’Sot për Neser’’ Shpk., Prishtine

Zyrat e përkthimit “ Sot per neser‘‘ është një kompani e specializuar në sektorin e shërbimeve. Disa nga detyrat e mija kryesore janë/kanë qenë:


 • Interpretimi dhe përkthimi gojor në takime dhe negocime internacionale.

 • Interpretimi i diskutimeve individuale dhe kooperative.

 • Hulumtimi dhe mbledhja e informatave.

 • Redaktimi dhe përkthimi i dokumenteve të kategorive të ndryshme.01.07.2015 - 30.09.2015


Punë sezonale

MC Donalds, BerlinKompania MC Donalds është...... (përshkrim i shkurtër i kompanisë)

Disa nga detyrat e mija kryesore, gjatë punës sezonale në MC Donalds kanë qenë: • (Detyra1)

 • (Detyra2)

 • (Detyra3)01.07.2014 - 30.09.2014
Punë sezonale

Altersheim, MünchenKompania Altersheim në Muenchen është një kompani që merret me . . . . ..(përshkrim i kompanisë)

Disa nga detyrat e mija kryesore, gjatë punës sezonale në Altersheim kanë qenë: • (Detyra1)

 • (Detyra2)
Prill 2012 - Shtator 2012
Call Agent/Operator Telefonik
Global Service Center, Austri

Disa nga detyrat e mija kryesore, gjatë punës sezonale në Global Service Center kanë qenë: • (Detyra1)

 • (Detyra2)
Kualifikimet

Edukimi

2013 – Aktual


Bachelor në departamentin ‘’Gjuhë Gjermane dhe Letërsi’’

Universiteti i Prishtinës, Fakulteti Filologjik


2008 – 2012

Kualifikime të tjera


Shtator 2016

Shtator 2016

Shkurt 2016
Shkathtësi të tjera


Shkolla e mesme
Gjimnazi Bedri Pejani, Pejë


Management and Leadership / Menaxhment dhe lindership
Human Capital Kosovo


Effective Communications / Komunikim efektiv
BCKosovo

Fundamentals of Project Management / Bazat e Menaxhimit të projekteve
A.U.K TDIGjuhë të huaja

Gjuhët

Kuptoj

Flas

Shkruaj

Anglisht

B2

B1

B1

Gjermanisht

C1

C1

C1

Gjuhë amëtare – Albanian


Aftësi kompjuterike

Leja e për ngasje të automjetit


Microsoft Office, SEO, Powerpoint, Outlook, aplikacionet e zyreve

B


Do'stlaringiz bilan baham:


Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2019
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa