Acta de sessió del ple extraordinari de 19 de novembre de 2015 de l’ajuntament de sant martí de centelles identificació de la sessió



Download 18,4 Kb.
Sana23.06.2017
Hajmi18,4 Kb.
#12965
ACTA DE SESSIÓ DEL PLE EXTRAORDINARI DE 19 DE NOVEMBRE DE 2015 DE L’AJUNTAMENT DE SANT MARTÍ DE CENTELLES
Identificació de la sessió:
Sessió núm.: 12/2015

Dia: 19 de novembre de 2015

Caràcter: Extraordinari

Lloc: Sala d’actes

Hora: 19:30
Hi assisteixen:
Sr. Josep A. Grau i Aregall , alcalde que presideix la sessió

Sra. Núria Roca i Carrasco, primer tinent d’alcalde

Sr. Jaume Roca i Carrasco, segon tinent d’alcalde

Sra. Maria Sena i Sicart

Sr. Xavier Serrat i Sellabona

Sra. Maria Luz Haro Carmona

Sr. Pere Sans i Tantiñà
Excusen assistència:
David Pujol i Riera
ORDRE DEL DIA
1. Aprovació acta anterior.
2. Ratificació Decret núm. 130/15.
3. Aprovació Plec de clàusules administratives particulars de l’obra “Repavimentació i millora del clavegueram i de les voreres del carrer Nou de Sant

Martí de Centelles.”

1.APROVACIÓ ACTA ANTERIOR (11/15)
El sr. Serrat comenta que en la sessió anterior i en el punt d’ aprovació del calendari fiscal 2016 ha observat un error doncs ell va votar a favor i en l’ esborrany de l’ acta consta que va votar en contra. L’ alcalde li contesta que queda constància i s’ esmena. Per altra banda , afegeix el sr. Serrat que , quan votar en contra de l’ increment d’ algunes ordenances fiscals d’ un 1% va argumentar que ho feia perquè l’ IPC es calcula en un 0,7. Aquesta explicació no ha quedat reflectida en l’ esborrany de l’ acta així com tampoc la pregunta que va fer al sr. Grau sobre l’ increment de l’ IBI de rústega. A la que el sr. Alcalde va contestar que de mitjana s’ incrementaria un 5,5 %.

Fetes aquestes esmenes l’ acta es aprovada per unanimitat.



2.RATIFICACIÓ DECRET NÚM. 130/15
Vist el Decret núm. 13/15, d’inici de la tramitació de l’expedient de contractació de l’obra “Repavimentació i millora del el clavegueram i les voreres del carrer Nou de Sant Martí de Centelles” amb un pressupost de 181.645,66 € (IVA inclòs), en compliment de l’establert a l’article 109 del Decret legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de contractes del sector públic.
El Ple per unanimitat ACORDÀ :
RATIFICAR el Decret d’alcaldia núm. 130/15 de data 13 de novembre 2015 el text del qual és el següent:
DECRET NÚM. 130
El Ple de l’ajuntament en data 28 d’octubre de 2015 va aprovar el projecte “Repavimentació i millora de clavegueram i les voreres del carrer Nou de Sant Martí de Centelles”, redactat per l’enginyer senyor Josep Colomer i Oferil, amb un pressupost de 181.645,66 € (IVA inclòs).
El Ple de l’ajuntament en data 28 de novembre de 2015 va demanar al Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat el canvi de destinació de la subvenció atorgada a l’ajuntament en el PUOSC 2012, d’import 155.000 € per l’actuació “Reurbanització del carrer Nou” a favor de l’actuació “Repavimentació i millora del clavegueram i les voreres del carrer Nou de Sant Martí de Centelles” amb un pressupost de 181.645,66 € (IVA inclòs).
Mitjançant escrit de data 8 d’octubre de 2015 (RE núm. 455) el Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya, informa a l’ajuntament que atès que no s’ha modificat l’objecte de l’actuació no es creu necessari procedir a efectuar el canvi de destinació, i que en el moment que l’ajuntament acrediti la contractació de l’actuació s’actualitzaran les dades econòmiques i el títol donant resposta favorable a l’objecte de la sol·licitud de l’ajuntament. També recorda el Departament de Governació que el termini màxim per adjudicar l’actuació finalitzarà el 31 de desembre de 2015.
Atès que de conformitat amb l’article 109 de DL 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de contractes del sector públic, la celebració de contractes per part de les administracions públiques requerirà la prèvia tramitació del corresponent expedient que s’iniciarà per l’òrgan de contractació, motivant la necessitat del contracte als termes previstos a l’article 22 de l’esmentat text refós.
A tal efecte, la naturalesa i extensió de les necessitats que pretenen cobrir-se mitjançant el contracte projectat, així com la idoneïtat del seu objecte i contingut per satisfer-les, han de ser determinades amb precisió, deixant-ne constància a la documentació preparatòria, abans d’iniciar el procediment encaminat a la seva adjudicació. Les necessitats que es pretenen cobrir són les següents: millorar les voreres i la calçada dl carrer Nou, les quals es troben en mal estat de conservació i també cal millorar la xarxa unitària de recollida d’aigües existent ja que és insuficient i en dies de pluja extrema entra en càrrega i hi ha desbordaments.
D’acord amb l’article 31.3 de la Llei 3/2007, de 4 de juliol, d’obra pública, estableix que els òrgans de contractació de les entitats locals, són determinats per la legislació sobre règim local i la legislació sobre contractació pública en virtut d’allò disposat a la Disposició Addicional segona del text refós de la Llei de contractes del sector públic , en relació amb l’article 274.1 del Decret legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, l’òrgan competent és el Ple de l’ajuntament.
RESOLC :
Primer. Iniciar l’expedient per a la contractació de l’obra ordinària consistent en la “Repavimentació i millora del clavegueram i de les voreres del carrer Nou de Sant Martí de Centelles” segons projecte tècnic redactat per l’enginyer Josep Colomer i Oferil, per un pressupost de 181.645,66 € (IVA inclòs).
Segon. Que informi l’expedient la secretària interventora, en virtut d’allò disposat a la Disposició Addicional segona del DL 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de contractes del sector públic i l’article 274 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.
Tercer. Donar compte d’aquesta resolució a la propera sessió plenària de l’ajuntament a efectes de la seva notificació.”

3. APROVACIÓ DEL PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS DE L’OBRA “REPAVIMENTACIÓ I MILLORA DEL CLAVEGUERAM I DE LES VORERES DEL CARRER

NOU DE SANT MARTÍ DE CENTELLES”.
L’ alcalde , sr. Grau, informa al Ple que l’ obra del carrer Nou s’ ha d’ adjudicar abans del proper 31 de desembre , d’ acord amb la normativa de PUOSC , per no perdre la subvenció.

El sr. Serrat pregunta quan s’ iniciarà l’ obra. L’ alcalde li contesta que l’ any que ve, doncs aquesta any 2015 no hi ha consignació pressupostària i no es pot fer una modificació de crèdit ja que s’ incompliria la regla de la despesa. S’ inclourà en el pressupost de l’ exercici 2016.

El sr. Grau explica les millores contingudes en el plec de clàusules que facilitaran, d’ acord amb l’ informe de la arquitecta municipal la elecció de l’ empresa adjudicatària.

El sr. Serrat comenta que quan s’ executin les obres al carrer Nou serà un cacao sobretot en quant als aparcaments . El sr. Grau li contesta que s’ intentarà fer les obres causant les mínimes molèsties als veïns. Es parlarà amb l’ empresa .

La regidora, sra. Haro s’ interessa per el termini d’ execució que en principi es de 4 mesos. Comenta la sra. Haro, que entén que l’ obra objecte de la sessió d’ avui no es apropiada peró que en general val la pena fer servir un procediment obert per la contractació i que si pugui presentar tothom bàsicament empreses de la població.

Finalitzades les intervencions es passa a votar la proposta d’ acord.


Vist l’expedient de contractació s’ha tramitat conforme preveu l’article 109 del Reial Decret legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de contractes del sector públic, havent-se complimentat la utilització en l’adjudicació del contracte del procediment negociat sense publicitat, atès que el contracte té un pressupost inferior a 200.000 €, de conformitat amb allò disposat a l’article 177 del DL 3/2011 de 14 de desembre.
Vist l’informe favorable de la secretària interventora.
Atès que l’ajuntament compte per al finançament d’aquesta obra amb una subvenció del PUOSC 2012, d’import 155.000 €.
Atès que per mantenir la subvenció cal adjudicar l’obra abans del dia 31 de desembre de 2015 d’acord amb la normativa del PUOSC.
Atès que s’ha fet constar en el Ple de clàusules administratives particulars que la despesa que es deriva de la contractació d’aquesta obra es finançarà amb càrrec al pressupost 2016.
Atès que completat l’expedient de contractació procedeix de conformitat amb allò disposat a l’article 110 del text refós de la Llei de contractes del sector públic, l’aprovació del mateix disposant l’obertura del procediment de licitació, així com l’aprovació de la despesa que ascendeix a 181.645,66 €. (IVA inclòs).
Atès que el Ple és l’òrgan competent per a l’aprovació de l’expedient en virtut de la competència atribuïda a la disposició addicional segona del DL 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de contractes del sector públic i l’article 274.1.a) del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.
El Ple per unanimitat, ACORDÀ:
Primer. Aprovar l’expedient de contractació pel procediment negociat sense publicitat del contracte d’obra “Repavimentació i millora del clavegueram i de les voreres del carrer Nou de Sant Martí de Centelles” amb un import total de 181.645,66 € (IVA inclòs).
Segon. Procedir a l’obertura del procediment d’adjudicació de l’esmentat contracte.
Tercer. Aprovar la despesa del contracte a càrrec del pressupost municipal 2016.
Quart. Sol·licitar com a mínim 3 ofertes a empreses capacitades per la realització de l’objecte del contracte, deixant constància a l’expedient de les invitacions cursades, de les ofertes rebudes i de les raons de la seva acceptació o refús.
I no havent mes assumptes que tractar l’ alcalde aixeca la sessió a les 20 h. En dono fe.

L’ alcalde La secretària



Josep A. Grau i Aregall M. Cristina Aliguer i Miró
Download 18,4 Kb.

Do'stlaringiz bilan baham:




Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2024
ma'muriyatiga murojaat qiling

kiriting | ro'yxatdan o'tish
    Bosh sahifa
юртда тантана
Боғда битган
Бугун юртда
Эшитганлар жилманглар
Эшитмадим деманглар
битган бодомлар
Yangiariq tumani
qitish marakazi
Raqamli texnologiyalar
ilishida muhokamadan
tasdiqqa tavsiya
tavsiya etilgan
iqtisodiyot kafedrasi
steiermarkischen landesregierung
asarlaringizni yuboring
o'zingizning asarlaringizni
Iltimos faqat
faqat o'zingizning
steierm rkischen
landesregierung fachabteilung
rkischen landesregierung
hamshira loyihasi
loyihasi mavsum
faolyatining oqibatlari
asosiy adabiyotlar
fakulteti ahborot
ahborot havfsizligi
havfsizligi kafedrasi
fanidan bo’yicha
fakulteti iqtisodiyot
boshqaruv fakulteti
chiqarishda boshqaruv
ishlab chiqarishda
iqtisodiyot fakultet
multiservis tarmoqlari
fanidan asosiy
Uzbek fanidan
mavzulari potok
asosidagi multiservis
'aliyyil a'ziym
billahil 'aliyyil
illaa billahil
quvvata illaa
falah' deganida
Kompyuter savodxonligi
bo’yicha mustaqil
'alal falah'
Hayya 'alal
'alas soloh
Hayya 'alas
mavsum boyicha


yuklab olish