Test for the 5 class



Download 27 Kb.
Sana17.07.2021
Hajmi27 Kb.
#121820
Bog'liq
5-sinf-ingliz
obloqulova zuhra.doc, Fuqarolik jamiyati . Yakuniy .N, ODOBLI BOLA ELGA MANZUR, MAterialshunoslik konstruksiyon, 5 TASHABBUS VA UNING YUKSAK MA’NAVIY MADANIYATNI TA’MINLASHDAGI O‘RNI, 6-sinf musiqa konspekt, ДИССЕРТАЦИЯ, Тема, 56-maktab Oyina.uz, Ermamatov Sh. Kur ishi (1), 802-Qaror lotincha, Bir hadis sharhi, Дарёларнинг сув сатҳи режими ва уни кузатиш, Курбонов Ботир Шамсиевич

Test for the 5 class

1.30, 40,60,90 sonlarini to’g’ri tarjimasini toping.

A) thirty , sixtu , ninety, fourty B) thirty , fourteen, sixty, ninety, C) thirty , fourty, sixty , ninety

D)seventy, thirty , sixtu

2.So’zlarni kerakli harflar bilan to’ldiring

m..s..c, pr.. gr..mm, spr.ng

a) u,i,o,a, e,I b) u,i,a,o,I,e. c) I,u, a,o,u,a

3.Quyon,ot, xo’roz, sigir-tarjima qiling.

A) hirse, pig, hen, goose B) rabbit, hirse, rooster, cow C) rabbit, hen, donkey, horse D)cov, monkey

4. Uy hayhonlari berilgan qatorni toping

A) cow, donkey, horse, lion, B) hen, turkey, goose, rabbit C) giraffe , pig. D) Cow, tiger

5. Hayvonlar ko’plik formasini yasang

A) goose, sheep, rabbit, B) gooses, sheeps, rabbits C) gooses, sheep, rabbits D)Cov rabbit

6. Yovoyi hayvon berilgan qatorini toping

A) rabbit ,tiger, deer, lion, B) snake, bird, pig, crocadile C) lion, tiger, elephant, deer D)snak, goat

7. Gapni to’ldiring . Monkey can …………

A) sivimming, B) climbing C) running D)big

8. Sanashni davom ettiring 13,14,15

A) sixteen B) sixty, eighteen. C) eighteen, nineteen D)tventy

9. How manu legs have ten cavs got?

A) 24. B) 30 C) 40 D) 50

10.How long can tortoises live?

A) they can live 150 years B)100years C) 200 years D) 20 years

11. Gapni davom ettiring. Bears can……………

A) run ,clim B) swim C) a,b D) playing

12. Which animals have got a tail

A) frog B) crocodile C) chick D) tiger

13. Gapni tarjima qiling . Don’t give Jackie sweets

A) Jaskega shirinlik bering B) Jaskey shirinlik yoqtiradi C) Jaskega shirinlik bermang D) Jaskey shirinlik yeya olmaydi

14. Movglini do’stlari berilgan qatorni toping.

A) Gagira,Balu, Kaa B)Bagira , Monkey, SHer Khan C) Gazille, wolfes, Ruksana D) wolfes, Balu , Kaa

15. Gapni tarjima qiling, Tumsohlar suvda yashaydi

A) Crocadiles like water B) Crocadilies swimming in water C) Crocadiles live inwater

D) Crocadiles live haus

16. Which animals does cluck ?

A) rooster , B) horse C) pappu D) frog

17. Davom ettiring p,q,r,s

A) t ,v, w B) t, u, w C) t, u, v ,w, D) t, a, g

18. Sanashni davom ettring 50.60…

A) thirty, tventy B) sixty , ninety C) seventy , eighty D)sixty. Seventy

19. Gapni kesimini toping . I like … books

A) reading B) wreting C) playing D) swimming

20. Do you like playing chess

A) yes I play B) No , I don’t C) Yes, I have D) No

21. Ranglarni to’gri tarjimasini toping. Jigari ,qizil , pusgti

A) yellov , red , pink B) pruple , red, black, C) brown , red, pink D) green , red, pink

22. Sinf jihozlari berilgan qatorni toping

a) blackboard. b) rabbit c) deck D) blackboard, desk

23. Which animals live in water;

A) bird B) crocodile C) wolf D) horse


24. When we cook sumalak ?

A) in spring B) in summer C)in autumm D)in winter

25. How many monthls are there?

A)13 B) 14 C) 12 D) 16



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

C A B B B C B A C B C B C A C A C C C A C D B A C
Download 27 Kb.

Do'stlaringiz bilan baham:




Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2022
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa
davlat universiteti
ta’lim vazirligi
axborot texnologiyalari
maxsus ta’lim
zbekiston respublikasi
guruh talabasi
O’zbekiston respublikasi
nomidagi toshkent
o’rta maxsus
davlat pedagogika
texnologiyalari universiteti
toshkent axborot
xorazmiy nomidagi
rivojlantirish vazirligi
pedagogika instituti
Ўзбекистон республикаси
tashkil etish
haqida tushuncha
таълим вазирлиги
vazirligi muhammad
O'zbekiston respublikasi
toshkent davlat
махсус таълим
respublikasi axborot
kommunikatsiyalarini rivojlantirish
vazirligi toshkent
saqlash vazirligi
fanidan tayyorlagan
bilan ishlash
Toshkent davlat
sog'liqni saqlash
uzbekistan coronavirus
respublikasi sog'liqni
coronavirus covid
koronavirus covid
vazirligi koronavirus
qarshi emlanganlik
covid vaccination
risida sertifikat
sertifikat ministry
vaccination certificate
Ishdan maqsad
fanidan mustaqil
matematika fakulteti
o’rta ta’lim
haqida umumiy
fanlar fakulteti
pedagogika universiteti
ishlab chiqarish
moliya instituti
fanining predmeti