Sessió extraordinària de la corporació del dia 28 de febrer de 2013 acta 1/2013Download 73.5 Kb.
Sana09.09.2017
Hajmi73.5 Kb.
SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA

DE LA CORPORACIÓ

DEL DIA 28 DE FEBRER DE 2013

ACTA 1/2013

Assistents

Oriol Batlló Farriol

Eloi Oller Olivares

Sofia Torras del Olmo

Núria Vilaseca Closa

Emilia Cánovas Tamayo

Marta Tarter Homs

Miquel Vallejo Fidalgo
Secretari accidental

Jordi Gros i Roca

A la Sala de sessions de la Casa de la Vila de Collsuspina, essent les 20.30 hores del dia 28 de febrer de 2013, es reuneixen sota la Presidència de l’alcalde Oriol Batlló Farriol, prèvia convocatòria a l’efecte, per tal de celebrar sessió extraordinària del Ple de la Corporació els senyors i senyores més amunt esmentats.
Declarada oberta la sessió per l’alcalde es passa a tractar els assumptes inclosos en l’ordre del dia que tot seguit es relacionen:


  1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

  2. Sol•licitud d’aplicació de coeficients als valors cadastrals dels béns immobles urbans de conformitat amb la llei 16/2012, de 27 de desembre.

  3. Aprovació del compte de gestió i recaptació exercici 2012.

  4. Aprovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Collsuspina, el Consell Comarcal d’Osona i l’Associació per a la defensa dels animals d’Osona, per a la recollida i acollida d’animals de companyia, abandonats o perduts.


1.- Aprovació de lES actES de lES sessiONS anteriorS

L’acta de la sessió anterior corresponent a la del dia 20 de desembre de 2012 s’ha distribuït juntament amb la convocatòria.


Per la qual, el Ple adopta per unanimitat el següent
ACORD
Primer.- Aprovar l’acta de la sessió anterior corresponent a la del dia 20 de desembre de 2012 .


2.-SOL•LICITUD D’APLICACIÓ DE COEFICIENTS ALS VALORS CADASTRALS DELS BÉNS IMMOBLES URBANS DE CONFORMITAT AMB LA LLEI 16/2012, DE 27 DE DESEMBRE.
La Llei 16/2012, de 27 de desembre, per la qual s'adopten mesures tributàries dirigides a la consolidació de les finances públiques i l'impuls de l'activitat econòmica, modifica l'article 32 del Text Refós de la Llei del Cadastre Immobiliari (TRLCI ). Així, en l'apartat 2 s'estableix que "... les lleis de pressupostos generals podran actualitzar els valors cadastrals dels immobles urbans d'un mateix municipi per aplicació de coeficients en funció de l'any d'entrada en vigor de la corresponent ponència de valors del municipi."

Per complir el que s'ha exposat, s'han realitzat per la Direcció General del Cadastre estudis sobre la situació dels valors cadastrals en els diferents municipis, per la data d'aprovació de les ponències de valors totals vigents. D'aquesta manera, s'ha determinant per a cada municipi la relació dels valors cadastrals vigents amb els de mercat i posteriorment, la referència al mercat mitjana per a cada exercici d'aprovació de ponència.


Atès que el nostre municipi compleix els requisits per sol·licitar l’aplicació d’aquests coeficients i que segons estimació realitzada Direcció General del Cadastre, atenent a l’any d’aprovació de la ponència s’aplicaria un coeficient del 1,12
Per la qual, el Ple adopta per unanimitat el següent
ACORDS
Primer.- Sol·licitar per a l’exercici 2014 l’actualització dels valors cadastrals dels immobles urbans del municipi per aplicació dels coeficients que determini la llei de pressupostos Generals de l’Estat, d’acord amb l’article 32.2 del text refós de la Llei del Cadastre immobiliari, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2004, de 5 de març.

Segon.- Comunicar el contingut del present acord a la Gerència Regional del Cadastre de Catalunya.


3.-APROVACIÓ DEL COMPTE DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ EXERCICI 2012.
Vist El Compte de la Gestió Recaptatòria realitzada per l’Organisme de Gestió Tributària durant l’exercici 2012 i corresponent a les liquidacions d’ingrés per rebut i liquidacions d’ingrés directe, així com a certificacions de descobert de tributs i preus públics liquidats per l’Ajuntament de Collsuspina.
S’ha verificat que els ingressos que es reflecteixen en el compte coincideixen amb els fons transferits a l’ens.
Vista la relació nominativa de deutors que configura l’estat demostratiu dels drets a cobrar, com estableix l’article 209.2 del text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat per RDL 2/2004, de 5 de març, i que importa les quanties següents:


  • Pendent de cobrament en període voluntari en data 31 de desembre de 2012:

Rebuts

0,00

Liquidacions

1.219,61
  • Pendent de cobrament en període executiu en data 31 de desembre de 2012:
Rebuts

6.384,01

Certificacions

14.608,09

Comprovat que l’aplicació de càrrecs, devolucions d’ingressos indeguts i compensacions a favor de l’ORGT s’ha practicat correctament.


Per la qual, el Ple adopta per unanimitat el següent
ACORDS
Primer.- Aprovar el compte de Gestió Recaptatòria realitzada per l’Organisme de Gestió Tributària durant l’exercici 2012.
Segon.- Trametre el present acord al Organisme de Gestió Tributària per seu coneixement i efectes.

4.-APROVACIÓ DEL CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE L’AJUNTAMENT DE COLLSUSPINA, EL CONSELL COMARCAL D’OSONA I L’ASSOCIACIÓ PER A LA DEFENSA DELS ANIMALS D’OSONA, PER A LA RECOLLIDA I ACOLLIDA D’ANIMALS DE COMPANYIA, ABANDONATS O PERDUTS.
Examinat el text del conveni marc de col·laboració a signar entre el Consell Comarcal d'Osona, l'Associació per a la Defensa dels Animals d'Osona i l'Ajuntament de Collsuspina, per a la recollida i acollida d'animals de companyia abandonats i perduts,

El Ple adopta per unanimitat els següents


ACORDS
Primer. Aprovar el conveni marc de col·laboració a signar entre el Consell Comarcal d'Osona, l'Associació per a la Defensa dels Animals d'Osona i l'Ajuntament de Collsuspina, per a la recollida i acollida d'animals de companyia abandonats i perduts.
Segon. Facultar el senyor alcalde per a la signatura de l'esmentant conveni.
Tercer. Comunicar l’ acord al Consell Comarcal d'Osona.

I sense haver-hi més assumptes de què tractar, l’alcalde aixeca la sessió essent les vint hores i quaranta-cinc minuts del dia 28 de febrer de 2013, de la qual cosa, com a secretari accidental estenc aquesta acta.


El secretari accidental Vist i plau

L’alcalde


Jordi Gros i Roca Oriol Batlló Farriol

Download 73.5 Kb.

Do'stlaringiz bilan baham:
Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2020
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa
davlat universiteti
ta’lim vazirligi
O’zbekiston respublikasi
maxsus ta’lim
zbekiston respublikasi
o’rta maxsus
davlat pedagogika
axborot texnologiyalari
nomidagi toshkent
pedagogika instituti
texnologiyalari universiteti
navoiy nomidagi
samarqand davlat
guruh talabasi
ta’limi vazirligi
nomidagi samarqand
haqida tushuncha
toshkent axborot
toshkent davlat
Darsning maqsadi
xorazmiy nomidagi
Toshkent davlat
vazirligi toshkent
tashkil etish
Alisher navoiy
Ўзбекистон республикаси
rivojlantirish vazirligi
matematika fakulteti
pedagogika universiteti
sinflar uchun
Nizomiy nomidagi
таълим вазирлиги
tibbiyot akademiyasi
maxsus ta'lim
ta'lim vazirligi
bilan ishlash
o’rta ta’lim
махсус таълим
fanlar fakulteti
Referat mavzu
umumiy o’rta
Navoiy davlat
haqida umumiy
Buxoro davlat
fizika matematika
fanining predmeti
universiteti fizika
malakasini oshirish
kommunikatsiyalarini rivojlantirish
davlat sharqshunoslik
jizzax davlat