Drejtuar: Operatorit ekonomik “Fusha” shpk Adresa: Rruga ‘Murat Toptani”, godina nr. 25, Tiranë formulari I njoftimit të fituesit procedura e prokurimit:“Procedurë e Hapur” “Rikualifikimi Urban I Sheshit Skënderbej, Faza e i-rë”Download 62.01 Kb.
Sana23.06.2017
Hajmi62.01 Kb.
d:\arkiva gogel 5\bashkia\word template\leter me koke a4-1-01.jpg


Drejtuar: Operatorit ekonomik “Fusha” shpk

Adresa:Rruga ‘Murat Toptani”, godina nr.25, Tiranë
FORMULARI I NJOFTIMIT TË FITUESIT

Procedura e prokurimit:“Procedurë e Hapur” “Rikualifikimi Urban i Sheshit Skënderbej, Faza e I-rë
Përshkrim i shkurtër i kontratës:Qëllimi i kontratës është: Rikualifikimi Urban i Sheshit Skënderbej, Faza e I-rë”.

Fondi limit:553,403,445 (pesëqind e pesëdhjetë e tre milion e katërqind e tre mijë e katërqind e dyzetë e pesë) lekë pa TVSH.
Burimi i financimit:vënë në dispozicion nga Komiteti për Zhvillimin e Rajoneve me vendimin nr. 31, datë 13.06.2016 ”Për shpërndarjen e financimit për projekte të Grantit “Infrastruktura Vendore dhe Rajonale”, Programi “Zhvillimi i Infrastrukturës Vendore dhe Rajonale”, Shtylla I, Thirrja 2, për vitin 2016”.

Kohëzgjatja e kontratës:12 (dymbëdhjetë) muaj kalendarike duke nisur nga dita e lidhjes së kontratës.
Data e zhvillimit të procedurës së prokurimit:01.08.2016, ora 10:00
Publikime të mëparshme: (nëse zbatohet): Buletini i Njoftimeve Publike: Buletini i Njoftimeve Publike Nr. 27datë 11.07.2016.
Kriteret e përzgjedhjessëfituesit:  çmimimëiulët Xofertaekonomikishtmë e favorshme
Njoftojmë se, kanë qënë pjesëmarrës në procedurë këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:  1. Operatori ekonomik “Shendelli” shpk

NUIS K07924803N

Vlera e ofertës = 0(zero)lekë pa TVSH.
  1. Operatori ekonomik “Everest” shpk

NUIS J78311921L

Vlera e ofertës = 0 (zero) lekë pa TVSH.

  1. Operatori ekonomik “Fusha” shpk

NUIS J61922018S

Vlera e ofertës = 527,535,937 (pesëqind e njëzetë e shtatë milion e pesëqind e tridhjetë e pesë mijë e nëntëqind e tridhjetë e shtatë) lekë lekë pa TVSH.Janë skualifikuar Operatorët ekonomik të mëposhtëm:

Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:


  1. Operatoriekonomik “Shendelli” shpk
  • Pas hapjes së ofertave, Komisioni i Vlerësimit të Ofertave konstatoi se operatori ekonomik “Shendelli” shpk nuk ka paraqitur në sistemin elektronik ofertën ekonomike. Ky fakt i konstatuar nga të gjithë anëtarët e KVO-së u regjistrua në procesverbalin e vlerësimit të Ofertave.

  • Operatori ekonomik “Shendelli” shpk përvec Ekstraktin të Regjistrit Tregtar për të Dhënat e Subjektit, nuk ka paraqitur asnjë dokumentacion tjetër duke mos përmbushur asnjë nga Kriteret e Përgjithshme dhe Kriteret e Vecanta të Dokumetave Standarte të Tenderit.  1. Operatoriekonomik “Everest”
  • Pas hapjes së ofertave, Komisioni i Vlerësimit të Ofertave konstatoi se shoqëria “Everest” nuk ka paraqitur në sistemin elektronik ofertën ekonomike. Ky fakt i konstatuar nga të gjithë anëtarët e KVO-së u regjistrua në procesverbalin e vlerësimit të Ofertave.

  • Operatori ekonomik “Everest” përveç vërtetimit nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, nuk ka paraqitur asnjë dokumentacion tjetër duke mos përmbushur asnjë nga Kriteret e Përgjithshme dhe Kriteret e Veçanta të Dokumetave Standarte të Tenderit.

Duke iu referuar procedurës së lartpërmendur, informojmë Operatorin ekonomik“Fusha” shpk, me adresë:Rruga “Murat Toptani”, godina nr. 25, Tiranë, se oferta e paraqitur, me një vlerë të përgjithshme prej 527,535,937 (pesëqind e njëzetë e shtatë milion e pesëqind e tridhjetë e pesë mijë e nëntëqind e tridhjetë e shtatë)lekë pa TVSH, ështe identifikuar si oferta e suksesshme.


Rrjedhimisht, jeni i lutur të paraqisni pranë Bashkisë së Tiranës, Shëtitorja “Dëshmorët e Kombit”, Nr. 1, 1001, Tiranë, sigurimin e kontratës, siç parashikohet në dokumentat e tenderit, brenda 10 (dhjetë) ditëve nga dita e marrjes së këtij njoftimi.
Njoftimi i Klasifikimit është bërë në datë:04.08.2016
Gjatë afatit ligjor për pritjen e ankesave nga shoqëritë pjesëmarrëse në tender në mbështetje të Nenit 63 të Ligjit Nr. 9643, datë 20.11.2006 “Për Prokurimin Publik” (i ndryshuar) si dhe në bazë të Kreut X, Neni 78 të VKM-së Nr. 914 datë 29.12.2014 “Për miratimin e rregullave të prokurimit publik”, pranë Autoritetit Kontraktor, Bashkia Tiranë, nuk është paraqitur asnjë ankesë.
Download 62.01 Kb.

Do'stlaringiz bilan baham:
Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2020
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa
davlat universiteti
ta’lim vazirligi
O’zbekiston respublikasi
maxsus ta’lim
zbekiston respublikasi
o’rta maxsus
axborot texnologiyalari
davlat pedagogika
nomidagi toshkent
pedagogika instituti
guruh talabasi
texnologiyalari universiteti
navoiy nomidagi
samarqand davlat
toshkent axborot
nomidagi samarqand
haqida tushuncha
toshkent davlat
ta’limi vazirligi
xorazmiy nomidagi
Darsning maqsadi
vazirligi toshkent
tashkil etish
Toshkent davlat
rivojlantirish vazirligi
Alisher navoiy
Ўзбекистон республикаси
matematika fakulteti
sinflar uchun
pedagogika universiteti
bilan ishlash
таълим вазирлиги
Nizomiy nomidagi
maxsus ta'lim
o’rta ta’lim
tibbiyot akademiyasi
ta'lim vazirligi
fanlar fakulteti
kommunikatsiyalarini rivojlantirish
fanining predmeti
махсус таълим
umumiy o’rta
Referat mavzu
haqida umumiy
fizika matematika
ishlab chiqarish
Navoiy davlat
universiteti fizika
Buxoro davlat
Fuqarolik jamiyati
pedagogika fakulteti