Bajardi: Bobojonov To’lqinbek



Download 17,21 Kb.
Sana10.12.2019
Hajmi17,21 Kb.
#29384
Bog'liq
ManagementTest
1 sho’rtan gaz kimyo majmuasi ishlash texnologik jarayoni bayoni, Laboratoriya, Laboratoriya, 1918-1945 yilarda arab davlatlari, Семинар 2, Семинар 2, 1-BLOK GUMANITAR(4-JAVOB), class, davlat xaridi, The Global Economy.Kamila, 10-mavzu. Topshiriq, kte, 10. Bernulli tenglamasi. To‘la differensialli tenglamalar. Integrallovchi ko‘paytuvchi. Tartibi pasaytiriladigan diffrensial tenglamalar., 9. Differensial tenglama tushunchasiga olib keladigan masalalar. Bir jinsliga keltiriladigan tenglamalar.
Mustaqil ish: Menejment

TEST


Bajardi: Bobojonov To’lqinbek

Tekshirdi: Tursunov Bobur



  1. Noto'g'ri javobni belgilang.

    1. Maqsad faoliyatimizning ustuvor yo'nalishini belgilaydi.

    2. Maqsad motivlashtirish vazifasini bajaradi.

    3. Maqsad bo'lajak harakatlarimizni oldindan aniqlab beradi.

    4. Maqsad pirovard natijamizning baholash me'yorini belgilaydi.

    5. Maqsad faoliyatimizni aniq soha, ishga yo'naltiradi.

  2. To'g'ri javobni belgilang. Boshqaruv maqsadiga qo'yiladigan asosiy talablar?

1. Maqsad bir ma'noli va aniq bo'lishi kerak. 2. Maqsad tez bajariladigan bo'lishi kerak. 3. Maqsad miqdoran o'lchovga ega bo'lishi kerak. 4. Maqsad ko'p qirrali bo'lishi kerak.

A) 1,2,4 B) 2,3,1 C) 4,3,2 D) 2,4,1 E) 1,3,4

3. To'g'ri javobni belgilang. Boshqaruv maqsadi turlari.

A) Umumjamiyat miqyosidagi munosabatlarni aks ettirishiga qarab

B) Amalga oshirish muddatiga qarab.

C) Boshqaruvning amalga oshirilishiga qarab.

D) To'g'ri javob A va C

E) Barcha javoblar to'g'ri

4. Maqsad turlari to'g'ri yozilgan javobni belgilang.

A) Shaxs maqsadlari, Korxona maqsadlari, Siyosiy maqsadlari, Oddiy, an'anaviy maqsadlar.

B) Siyosiy maqsadlar, Xududiy boshqarish maqsadlari, Joriy maqsadlari, Istiqboldagi maqsadlar, Pirovard maqsadlar, Oddiy, an’anaviy maqsadlar.

C) Siyosiy maqsadlar, Tashkilot maqsadlari, Tuman maqsadlari, Fursatli maqsadlari.

D) Mamlakat maqsadlari, Joriy maqsadlar, Uzluksiz maqsadlar, Bir martalik maqsadlar, Ko'p martalik maqsadlar.

E) Oraliq maqsadlar, Personal maqsadlar, Muammoli maqsadlar, Innovatsion maqsadlar.

5. Qanday maqsadlar joriy maqsadlar deyiladi?

A) Uzoq vaqt davomida bajariladigan maqsadlar.

B) Kamroq muddat mobaynida amalga oshiriladigan maqsadlar.

C) 2 yil mobaynida amalga oshiriladigan maqsadlar.

D) 5 kun mobaynida amalga oshiriladigan maqsadlar.

E) Yarim yil mobaynida amalga oshiriladigan maqsadlar.

6. “Kadrlarni tayyorlash Milliy dasturi"ni ro'yobga chiqarish qanday maqsad hisoblanadi?

A) Istiqbolli maqsad

B) Joriy maqsad

C) Oddiy maqsad

D) Bir martalik maqsad

E) Muammoli maqsad

7. To'g'ri javobni belgilang har kuni qabul qilinadigan va amalga oshiriladigan maqsadlar………………….. maqsadlar hisoblanadi.

A) Muammoli

B) Joriy

C) Uzluksiz

D) Innovatsion

E) Istiqbolli

8. Maqsadlar kaskadi qaysi xollarida yakka maqsadlar korxona maqsadining samarali bo'lishiga xizmat qiladi?

1. Xodim o'zi tanlagan maqsadga oson erishish yo'lini tanlagan bo'lishi. 2. Xodimning o'z oldiga qo'yadigan maqsadi 4 tadan 8 tagacha bo'lganda. 3. Yakka maqsadning pirovard natijasi va aniq muddati belgilanganda.

A) 2,1 B) 1 C) 2,3 D) 1,3 E) 3

9. Maqsadning yoyib bo'lishligi sifati deganda nimalar tushuniladi?

A) O'z mohiyati bo'yicha

B) Pog'onalar bo'yicha

C) Amalga oshirish davri bo'yicha

D) To'g'ri javob yo'q

E) Barcha javoblar to'g'ri

10. Maqsadlar shajarasi nima?

A) Maqsadlar bilan ularga erishish vositalari o'rtasidagi aloqaning grafik tasviri

B) Maqsad turlarini izohlovchi tasvir. C) Maqsad pog'olarini tasvirlovchi grafik.

D) Bo'g'inlar bo'yicha bir qator lokal va xususiy maqsadlarga yoyilish tasviri.

E) Maqsadlarga oson erishish usullarini ko'rsatuvchi tasvir.



Javoblar: 1.B 2.E 3.E 4.B 5.B 6.A 7.C 8.D 9.E 10.A
Download 17,21 Kb.

Do'stlaringiz bilan baham:




Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2022
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa
davlat universiteti
ta’lim vazirligi
axborot texnologiyalari
maxsus ta’lim
zbekiston respublikasi
guruh talabasi
O’zbekiston respublikasi
nomidagi toshkent
o’rta maxsus
texnologiyalari universiteti
toshkent axborot
davlat pedagogika
xorazmiy nomidagi
rivojlantirish vazirligi
pedagogika instituti
Ўзбекистон республикаси
tashkil etish
haqida tushuncha
vazirligi muhammad
таълим вазирлиги
O'zbekiston respublikasi
toshkent davlat
махсус таълим
respublikasi axborot
kommunikatsiyalarini rivojlantirish
vazirligi toshkent
saqlash vazirligi
fanidan tayyorlagan
bilan ishlash
Toshkent davlat
Ishdan maqsad
sog'liqni saqlash
uzbekistan coronavirus
respublikasi sog'liqni
fanidan mustaqil
coronavirus covid
koronavirus covid
vazirligi koronavirus
covid vaccination
qarshi emlanganlik
risida sertifikat
sertifikat ministry
vaccination certificate
o’rta ta’lim
matematika fakulteti
haqida umumiy
fanlar fakulteti
pedagogika universiteti
ishlab chiqarish
moliya instituti
fanining predmeti