A puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia a fenntartó „ a felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvánnyal” együttműködve ezennel kiírja a Puskás Akadémia Felsőoktatási Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2017–2018Download 93.46 Kb.
Sana10.09.2017
Hajmi93.46 Kb.

levelpapir_cim_nelkul_fejlec.jpglevelpapir_cim_nelkul_lablec.jpg
H-8086 Felcsút, Fő u. 176.

www.puskasakademia.hu

akademia@pfla.hu

Puskás Akadémia Felsőoktatási Ösztöndíj

PÁLYÁZATI KIÍRÁS


A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia a fenntartó „ A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvánnyal” együttműködve ezennel kiírja a Puskás Akadémia Felsőoktatási Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2017–2018. tanévre vonatkozóan.
A pályázatra azok a felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia növendékei voltak legalább egy tanéven keresztül, és teljes idejű alapfokozatot eredményező alapképzésben, mesterfokozatot eredményező mesterképzésben, egységes, illetve osztatlan képzésben folytatják tanulmányaikat.

Az ösztöndíj folyósításának feltétele, hogy a 2017–2018. tanév első félévére már beiratkozzon a felsőoktatási intézménybe.

Azon hallgatók esetében, akik az előző évi ösztöndíjpályázat kiírásának kedvezményezettjei voltak, további feltétel az előző évi pályázati feltételek hallgatói teljesítése.

Az ösztöndíj időtartama 10 hónap, azaz két egymást követő tanulmányi félév (2017–2018. tanév első, illetve a 2017–2018. tanév második féléve).


Az ösztöndíj folyósításának kezdete legkorábban: 2017 novembere.
A folyamatos ösztöndíj-folyósítás feltétele, hogy a támogatott pályázó hallgatói jogviszonya a 20172018. tanév második félévében is megfeleljen a pályázati kiírásnak. Amennyiben a támogatott pályázó hallgatói jogviszonya nem felel meg a pályázati kiírásnak, a támogatott az ösztöndíjra való jogosultságát elveszíti.
További feltételek:

félévente egy tanulmány leadása a Puskás Akadémia kézikönyvtára számára saját szakterületről, lefűzve

félévente egy személyes hangvételű és egyben szakmai beszámoló leadása az elvégzett tanulmányi, illetve sportszakmai munkáról legkevesebb 3 oldalban

részvétel az Puskás Akadémia által szervezett kötelező 3 napos összetartáson


Az utóbbi három feltétel hiánya a már megnyert pályázat folyamatosságát nem veszélyezteti, a következő évi pályázati kiíráson való indulást illetően azonban jogvesztő hatállyal bír.

Az ösztöndíjat minden esztendőben újra kell pályázni.

Az ösztöndíjat csak azokban a hónapokban folyósítjuk, amelyekben a pályázó beiratkozott hallgatója a felsőoktatási intézménynek.

Azokban a hónapokban, amelyekben a hallgató hallgatói jogviszonya szünetel, az ösztöndíj folyósítása - a folyósítás véghatáridejének módosítása nélkül – teljes egészében szünetel.


A pályázó pályázata benyújtásával hozzájárul ahhoz, hogy a pályázati űrlapon rögzített személyes adatait a pályázatot kiíró intézmény nyilvántartásba vegye és azokat a fenntartó „A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány” részére – kizárólag az ösztöndíjpályázat lebonyolítása és a támogatás jogosultság ellenőrzése céljából – átadja illetőleg az ösztöndíj időtartama alatt maga kezelje.
A pályázó pályázata benyújtásával hozzájárul a pályázáskor rendelkezésre bocsátott személyes adatainak az azonosítás célja érdekében szükséges mértékben történő kezeléséhez és az ösztöndíjpályázat lebonyolítása valamint a támogatási jogosultság ellenőrzése céljából történő továbbításához.
A pályázatot a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiára írásban, az akadémia honlapján hozzáférhető pályázati űrlapon, a pályázó által aláírva, egy példányban kell benyújtani az akadémia címére „Ösztöndíjpályázat megjelöléssel: Puskás Akadémia, 8086, Felcsút, Fő u. 176.
A pályázat benyújtási határideje: 2017. szeptember.30.

A pályázat kötelező melléklete:

A felsőoktatási intézmény által kitöltött eredeti jogviszony-igazolás.
Amennyiben a pályázó egy időben több felsőoktatási intézménnyel is hallgatói jogviszonyban áll, pályázatában csak azt a felsőoktatási intézményt kell megneveznie, amellyel elsőként létesített hallgatói jogviszonyt.

A pályázati űrlap csak a fent meghatározott kötelező melléklettel együttesen érvényes, melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül.
A pályázatot a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát fenntartó „ A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány” kuratóriuma bírálja el.

A pályázó az elbíráló szerv döntése ellen fellebbezéssel nem élhet. A pályázó a pályázat sikerességéről elektronikus levélben tájékoztatást kap.


A Puskás Akadémia a döntés után értesíti a támogatásban részesített pályázókat a Puskás Akadémia Felsőoktatási Ösztöndíj teljes összegéről, az ösztöndíj-folyósítás módjáról, valamint a szerződéskötés részleteiről.

Az ösztöndíjban részesülő hallgató köteles az ösztöndíj folyósításának időszaka alatt minden, az ösztöndíj folyósítását érintő változásról haladéktalanul (de legkésőbb 15 napon belül) írásban értesíteni a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát.
Az értesítési kötelezettség kiemelt területei:

- tanulmányok halasztása;

- tanulmányok helyének megváltozása (az új felsőoktatási intézmény, kar, szak, munkarend, finanszírozási forma megadásával);

- tanulmányi státusz (munkarend, képzési forma) változása;- személyes adatainak (születési név, állampolgársága, állandó lakóhelye) változása.
Az ösztöndíjas 30 napon belül köteles a jogosulatlanul felvett ösztöndíjat a folyósító intézmény részére visszafizetni.
Amennyiben megállapítást nyer, hogy a pályázó a pályázatban nem a valóságnak megfelelő adatokat szolgáltatta vagy a pályázati feltételeknek egyébként nem felel meg, támogatásban nem részesülhet még abban az esetben sem, ha az ösztöndíj elnyeréséről szóló tájékoztatást már kézhez vette.
A Puskás Akadémia Felsőoktatási Ösztöndíj jogszabályi hátteréül a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény valamint a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő egyes térítésekről szóló 51/2007. (III. 26.) Korm. rendelet szolgál.


Katalog: downloads -> dokumentumok
downloads -> Yaponiya hukumatining 2017 yildagi stipendiyasi
downloads -> Jawahar navodaya vidyalaya talodhi (BA.) Dist. Chandrapur approved rate grocery items 2016-17
downloads -> Utilizing the most advanced farming and production technologies, the Bianchi family quickly grew to become an industry leader, producing award winning wines
downloads -> Regionen/Körper: Namen und Klassen (Anlage 5/a-m)
downloads -> Das Deutsch-Russische Management-Netzwerk e. V. (Drmn) ist der aktive Kern der Alumni des Managerfortbildungsprogramm „Fit für Russlandgeschäft“. Es gibt einige regionale Gruppen in Deutschland
downloads -> Informations- und veranstaltungskalender für das III. Und IV. Quartal 2015
downloads -> Cde tbl id std cde cde edesc 62 ad. Andorra
downloads -> Douglas Toll, D. D. S. / Dr. Nenad Popović/ Dipl. Biol. Nicole Drinkuth
dokumentumok -> A puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia a fenntartó „ a felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvánnyal” együttműködve ezennel kiírja a Puskás Akadémia Felsőoktatási Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2016–2017

Download 93.46 Kb.

Do'stlaringiz bilan baham:
Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2020
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa
davlat universiteti
ta’lim vazirligi
O’zbekiston respublikasi
maxsus ta’lim
zbekiston respublikasi
davlat pedagogika
o’rta maxsus
axborot texnologiyalari
nomidagi toshkent
pedagogika instituti
texnologiyalari universiteti
navoiy nomidagi
samarqand davlat
guruh talabasi
ta’limi vazirligi
nomidagi samarqand
toshkent davlat
toshkent axborot
haqida tushuncha
Darsning maqsadi
xorazmiy nomidagi
Toshkent davlat
vazirligi toshkent
tashkil etish
Alisher navoiy
Ўзбекистон республикаси
rivojlantirish vazirligi
matematika fakulteti
pedagogika universiteti
таълим вазирлиги
sinflar uchun
Nizomiy nomidagi
tibbiyot akademiyasi
maxsus ta'lim
ta'lim vazirligi
махсус таълим
bilan ishlash
o’rta ta’lim
fanlar fakulteti
Referat mavzu
Navoiy davlat
haqida umumiy
umumiy o’rta
Buxoro davlat
fanining predmeti
fizika matematika
malakasini oshirish
universiteti fizika
kommunikatsiyalarini rivojlantirish
jizzax davlat
davlat sharqshunoslik