6-sinf uchun nazorat ishi



Download 397 Kb.
bet3/35
Sana15.07.2021
Hajmi397 Kb.
1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   35
3-Nazorat ishi
Mavzu: Birthday

Nazorat shakli: Yozma ish


  1. O‘quvchi o‘zining tug‘ilgan kuni haqida yoza olishi.

  2. Ota-onasining tug‘ilgan kuni haqida yoza olishi .

  3. Matnni yozishda kelishik qo‘shimchalarini to‘g‘ri qo‘llay olishi.

  4. Matn yozishda olmoshlarni (do‘sti, qarindoshlari haqida) to‘g‘ri qo‘llashi.

  5. Matnni chiroyli va bexato yozishi.


4-Nazorat ishi.
Mavzu: What you did yesterday.

Nazorat shakli: Test.


  1. Choose the articles:

Charlie Chaplin was … famous film star. He made … lot of film.

a). a/the b). a/a c). the/a d). the/the e). -/a

2. We didn’t have … car five years ago.

a). a b). an c). the d). –

3. Choose the prepositions:

Kazakhstan is … the north … Uzbekistan.

a). in/to b). on/in c). about/of d). to/of e). of/for

4. … school he was interested … music and sport.

a). to/of b). in/to c). at/for d). for/on e). at/in

5. Choose the words:

In 1610 Shakespeare … London for Stratford where he lived.

a). went b). married c). left d). born e). died

6. People, animals and plants must have … to live.

a). trees b). rivers c). houses d). oxygen. e). gos

7. Choose the adjectives:

Some animals are … in winter.

a). white b) favourite c). hot d). wet c). clean

8. The flowers smell … .

This palov tastes ….

a). bad/good b). nice/attractive c). pretty/quiet D. sait/tasty

e) good/wonderful

9. Choose the pronouns:



The Severn is longer than the Thames.

a). he/she b). you/your c). it/it d). they/them e). we/our

10. My friends want to help our teacher.

a). they/them b). they/him c). I/them d). you/your e). they/her



Download 397 Kb.

Do'stlaringiz bilan baham:
1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   35




Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2020
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa
davlat universiteti
ta’lim vazirligi
maxsus ta’lim
O’zbekiston respublikasi
axborot texnologiyalari
zbekiston respublikasi
o’rta maxsus
nomidagi toshkent
guruh talabasi
davlat pedagogika
texnologiyalari universiteti
xorazmiy nomidagi
toshkent axborot
pedagogika instituti
rivojlantirish vazirligi
haqida tushuncha
toshkent davlat
Toshkent davlat
vazirligi toshkent
samarqand davlat
tashkil etish
kommunikatsiyalarini rivojlantirish
ta’limi vazirligi
matematika fakulteti
navoiy nomidagi
vazirligi muhammad
bilan ishlash
fanining predmeti
nomidagi samarqand
Darsning maqsadi
maxsus ta'lim
pedagogika universiteti
ta'lim vazirligi
Toshkent axborot
o’rta ta’lim
Ўзбекистон республикаси
sinflar uchun
haqida umumiy
fanlar fakulteti
fizika matematika
Alisher navoiy
Ishdan maqsad
universiteti fizika
Nizomiy nomidagi
moliya instituti
таълим вазирлиги
nazorat savollari
umumiy o’rta
respublikasi axborot
Referat mavzu
махсус таълим