6-sinf uchun nazorat ishi



Download 397 Kb.
bet29/35
Sana15.07.2021
Hajmi397 Kb.
1   ...   25   26   27   28   29   30   31   32   ...   35
4-Nazorat ishi.
Mavzu: School and Community.

Nazorat shakli: Test.
1. Choose the best answer what types of schools are there in England and Wales. There are …. Schools there.

a). five types of c). three types

b). four types of d). six types of e). seven types of

2. What age do children go to school in England and Wales.

a). at the age of 7 c). at the age of 5

b). at the age of 6 d). at the age of 4 e). at the age of 3.

3. What are private school called in England and Wales.

a). public schools c). nursery schools e). junior schools

b). comprehensive schools d). infant schools

4. How do your parents get to work? They get to work …

a). at half past b). from time to time c). by bus

d). they respect people e). together

5. Why do your parents work. They work ….

a). to meet with their friends c). they wouldn’t like to sit at home

b). to wear a uniform d). in order to earn money

e). to bay something

6. Choose the synonyms The state nursery schools are not for all.

a). comprehensive c). grammar schools

b). kindergarten d). private e). high

7. National flags and emblems.

a). garland b). head c). king d). policy e). taken

8. Choose the antonym Better late than never.

a). good b). worse c). bad d). nice e). O.K

9. E. Newton was born in a little village

a). lived b). came in to the world c). came in d). found e). died

10. …. St of January is …. holiday of all people in …..

a). the/on/the c). the/a/a

b). a/the/the d). the/the/a e). -/the/a



Download 397 Kb.

Do'stlaringiz bilan baham:
1   ...   25   26   27   28   29   30   31   32   ...   35




Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2020
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa
davlat universiteti
ta’lim vazirligi
O’zbekiston respublikasi
maxsus ta’lim
zbekiston respublikasi
axborot texnologiyalari
o’rta maxsus
nomidagi toshkent
guruh talabasi
davlat pedagogika
texnologiyalari universiteti
xorazmiy nomidagi
toshkent axborot
pedagogika instituti
rivojlantirish vazirligi
toshkent davlat
haqida tushuncha
Toshkent davlat
vazirligi toshkent
samarqand davlat
ta’limi vazirligi
tashkil etish
kommunikatsiyalarini rivojlantirish
matematika fakulteti
navoiy nomidagi
vazirligi muhammad
nomidagi samarqand
bilan ishlash
Darsning maqsadi
fanining predmeti
maxsus ta'lim
ta'lim vazirligi
Ўзбекистон республикаси
pedagogika universiteti
sinflar uchun
fanlar fakulteti
o’rta ta’lim
Toshkent axborot
Alisher navoiy
haqida umumiy
fizika matematika
Ishdan maqsad
moliya instituti
universiteti fizika
Nizomiy nomidagi
таълим вазирлиги
махсус таълим
respublikasi axborot
umumiy o’rta
pedagogika fakulteti
nazorat savollari