6-sinf uchun nazorat ishi



Download 397 Kb.
bet27/35
Sana15.07.2021
Hajmi397 Kb.
1   ...   23   24   25   26   27   28   29   30   ...   35
2-Nazorat ishi
Mavzu: The world of work

Nazorat shakli: Test.

1. Complete the sentences:

I don’t like swimming because …. .

a). I like team games c). I’m not very tall e). I’m a pupil

b). I’m afraid of water d). I’m not agree

2. My brother and I can’t go to the football match, so …..

a). to do karate too. c). we love football. e). for her school

b). we are going to watch it on TV. d). they love tennis

3. Sport …. …. Because it makes us healthy.

a). is dangerous b). afraid of water c). makes me strong d). is good for you

4. At the end of the day I am very tired but … …

a). I keep working there c). I can’t tired

b). I teach five classes d). I like rest e). I like my job

5. I’m good at …..

a). telling jokes b). sport c). be aggressive d). speaking in Spain

6. Choose the verbs:

Everybody …. have computers at home in the future

a). shall b). will c). would d). should e). must

7. In the morning the letters are …. by postman.

a). collects b). collecting c). collected d). clean e). taking

8. I didn’t have my breakfast because I …. late.

a). come b). stay c). will ring d). shall go e). got up

9. The tourists …. …. a museum now.

a). are visiting b). visit c). visited d). will visit e). have visited

10. When I came, my brother and sisters … for me.

a). are waiting b). will wait c). would wait d). were waiting E. have waited




Download 397 Kb.

Do'stlaringiz bilan baham:
1   ...   23   24   25   26   27   28   29   30   ...   35




Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2020
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa
davlat universiteti
ta’lim vazirligi
O’zbekiston respublikasi
maxsus ta’lim
zbekiston respublikasi
axborot texnologiyalari
o’rta maxsus
nomidagi toshkent
guruh talabasi
davlat pedagogika
texnologiyalari universiteti
xorazmiy nomidagi
toshkent axborot
pedagogika instituti
rivojlantirish vazirligi
toshkent davlat
haqida tushuncha
Toshkent davlat
vazirligi toshkent
samarqand davlat
ta’limi vazirligi
tashkil etish
kommunikatsiyalarini rivojlantirish
matematika fakulteti
navoiy nomidagi
vazirligi muhammad
nomidagi samarqand
bilan ishlash
Darsning maqsadi
fanining predmeti
maxsus ta'lim
ta'lim vazirligi
Ўзбекистон республикаси
pedagogika universiteti
sinflar uchun
fanlar fakulteti
o’rta ta’lim
Toshkent axborot
Alisher navoiy
haqida umumiy
fizika matematika
Ishdan maqsad
moliya instituti
universiteti fizika
Nizomiy nomidagi
таълим вазирлиги
махсус таълим
respublikasi axborot
umumiy o’rta
pedagogika fakulteti
nazorat savollari