6-sinf uchun nazorat ishi



Download 397 Kb.
bet2/35
Sana15.07.2021
Hajmi397 Kb.
1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   35
2-Nazorat ishi.
Mavzu: At the grocery.

Nazorat shakli: Test.
1. Answer questions:

How many vegetables are there?

a). There are a lot of vegetables. b). There is no milk.

c). Lunch is ready. d). There is some tea.

2. How much milk is there?

a). It is milk. b). I like milk. c).There is a lot of milk. d). There is some tea.

3. Complete the sentences.

My mother likes … but she doesn’t like …

a). peaches/oranges b). some/any c). there is/there are d). rice/water

4. There is some … and a lot of …

a). some/any b). a lot of/few c). tea/bread d). a/tea

5. Write the questions:

1. many 2. How 3. there 4. vegetables 5. are

a). 1,2,3,4,5 b). 5,3,4,2,1 c). 5,1,4,2,3 d). 2,1,4,5,3

6. 1.there 2. Is 3. sugar 4. any?

a). 2,1,4,3 b). 4,3,2,1 c). 1,2,3,4 d). 2,3,1,4

7. Choose the correct form of the Past Indefinite tense.

I … to the supermarket yesterday.

a). go B. went c). gone d). was

8. … you … . Her at the party last night?

a) did/meet b). are/met c). did/met d). didn’t/meet.

9. She … 12 years old when I … her last year.

a). were/saw b). was/saw c). is/see d). saw/was

10. Why … you … to the movie. We … the film very much.

a). did/go/enjoying c). didn’t/go/enjoyed

b). didn’t/not go/to enjoy d). do/going/enjoyed



Download 397 Kb.

Do'stlaringiz bilan baham:
1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   35




Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2020
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa
davlat universiteti
ta’lim vazirligi
maxsus ta’lim
O’zbekiston respublikasi
axborot texnologiyalari
zbekiston respublikasi
o’rta maxsus
nomidagi toshkent
guruh talabasi
davlat pedagogika
texnologiyalari universiteti
xorazmiy nomidagi
toshkent axborot
pedagogika instituti
rivojlantirish vazirligi
haqida tushuncha
toshkent davlat
Toshkent davlat
vazirligi toshkent
samarqand davlat
tashkil etish
kommunikatsiyalarini rivojlantirish
ta’limi vazirligi
matematika fakulteti
navoiy nomidagi
vazirligi muhammad
bilan ishlash
fanining predmeti
nomidagi samarqand
Darsning maqsadi
maxsus ta'lim
pedagogika universiteti
ta'lim vazirligi
Toshkent axborot
o’rta ta’lim
Ўзбекистон республикаси
sinflar uchun
haqida umumiy
fanlar fakulteti
fizika matematika
Alisher navoiy
Ishdan maqsad
universiteti fizika
Nizomiy nomidagi
moliya instituti
таълим вазирлиги
nazorat savollari
umumiy o’rta
respublikasi axborot
Referat mavzu
махсус таълим