Nr I vendimit Data palët faqeDownload 9.26 Mb.
bet3/173
Sana23.05.2017
Hajmi9.26 Mb.
1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   173

Moskompetenca Civile


00.2014-2532 01.10.2014 Marcela Lulja (Shara) kundër Zyra e Gjendjes Civile,

Qarku Fier 1149

00.2014-2533 01.10.2014 Avokatura e Përgjithshme e Shtetit kundër Agjencia e

Kthimit dhe Kompensimit të Pronave, Sotir Bare,

Urani Bello (Bare), Pandi Bare, Kaliopi Bello (Bare),

Milto Shelgu, Entiol Shelgu 1154

00.2014-2534 01.10.2014 Hilda Basha (Bendo), Eljana Mitro (Bendo),

Mimoza Ceca (Bendo) kundër Agjencia e Kthimit dhe

Kompensimit të Pronave, Zyra Vendore e Regjistrimit

të Pasurive të Paluajtshme Durrës 1160

00.2014-2536 01.10.2014 Avokatura e Përgjithshme e Shtetit kundër Agjencia e

Kthimit dhe Kompensimit të Pronave, Kristi Bajgora 1165

00.2014-2537 01.10.2014 Gëzim Qira kundër Zyra Vendore e Regjistrimit të

Pasurive të Paluajtshme Krujë, Beram Qira,

Zenel Qira 1169

00.2014-2541 01.10.2014 Voisa Shkurti, Anila Shkurti kundër Agjencia e

Kthimit dhe Kompensimit të Pronave 1174

00.2014-2564 02.10.2014 Ndrecë Gjoka kundër Komuna Bushat-Qarku Shkodër,

Këshilli i Ministrave Tiranë 1179

00.2014-2565 02.10.2014 Prende Ndoci kundër Drejtoria Rajonale e Sigurimeve

Shoqërore Shkodër 1185

00.2014-2578 03.10.2014 Fadil Nikaj kundër Bardhyl Nikaj, Syri Nikaj,

Sokrat Nikaj, Tana Nikaj, Jonilda Nikaj, Lefter Nikaj,

në cilësinë e trashëgimtarëve ligjorë të të ndjerit

Avdi Nikaj, ZVRPP Vlorë, AKKP 1190

00.2014-2580 03.10.2014 Bashkia Belsh kundër Shoqëria “Blerimi” shpk 1193

00.2014-2581 03.10.2014 Martine Vlashi kundër Agjencia e Kthimit dhe

Kompensimit të Pronave 1195

00.2014-2633 08.10.2014 Margarit Çepele kundër Suela Merda 1198

00.2014-2634 08.10.2014 Shefqet Preza kundër Agjensia e Kthimit dhe

Kompensimit të Pronave Tiranë, Nazmi Barbullushi,

Bujar Cena, Petrit Cena, Arjona Cena, Artenisa Zaja,

Avidane Hoxha (Cena), Avila Cena, Dhurata Kaja

(Vekshari), Ilvis Barbullushi, Fatmire Barbullushi

(Kraja), Fitim Cena, Ihsan Zaja, Ilda Barbullushi,

Jetmir Golemi, Jonuz Zaja, Lindita Barbullushi,

Pranvera Barbullushi (Rrashi), Sadbere Cena,

Selahedin Cena, Shyhrete Barbullushi, Sytki Golemi,

Vildana Golemi (Ruli), Zamir Cena, Zihnije Loku

(Golemi), Lejla Vrioni (Tivari), Eqerem Tivari,

Ixhlale Tivari, Irfon Tivari, Erqan Tivari, Refai Tivari,

Afërdita Dulaku (Tivari) 1201

00.2014-2635 08.10.2014 Prefekti i Qarkut Tiranë kundër Mehmet Çupi 1208

00.2014-2674 14.10.2014 Astrit Dyrmishi kundër Sh.A “Ujësjellës” Çorovodë,

Skrapar 1214

00.2014-2677 14.10.2014 Genci Meçe, Gëzim Meçe, Ermira Malasi (Meçe),

Lumturi Meçe Semiha Koroveshi, Yllsi Meçe kundër

Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit të Pronave 1219

00.2014-2737 14.10.2014 Hamit Lami kundër Drejtoria e Administrimit dhe e

Mbrojtjes së Tokës, pranë Këshillit të Qarkut Tiranë;

Komuna Zall-Her 1224

00.2014-2805 14.10.2014 Këshilli i Ministrave, Avokatura e Shtetit kundër

Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit të Pronave

Tiranë, Komuniteti Bektashian (Teqja Bektashiane e

Zallit), Nakije Qilimi, Astrit Ismaili, Tefik Ismaili,

Rexhep Ismaili, Nadire Ismaili, Hajredin Ismaili,

Shahin Ismaili, Mukajete Ismaili, Xheladin Ismaili,

Rexhep Çoçoli, Ahmet Çoçoli, Ferdi Çoçoli,

Firdes Çoçoli, Skënder Çoçoli, Florinda Çoçoli,

Makbule Çoçoli, Kanerine Hamzarai, Agim Çoçoli,

Envere Çoçoli, Ilirjana Demiraj, Engjëll Zejnati,

Kujtim Zejnati, Elmaz Zejnati, Kadri Zejnati,

Omer Piro, Mezan Piro, Alime Piro, Liljana Toro,

Myzaqet Shehu, Jonuz Shehu, Aferdita Shehu,

Armand Shehu, Dorian Shehu, Vladimir Shehu,

Hiro Bektash Toro, Ervehe Bektash Toro,

Agim Bektash Toro, Lindita Bektash Toro (Kapaj),

Diana Hysenj Toro, Afrim Hysenj Toro, Adelina

Hysenj Toro (Bakiri), Adriatik Hysenj Toro (Bakiri),

Hanushenja Hasim Toro (Hanem Toro), Teuta Hasim

Toro (Mamani), Përparim Hasim Toro, Natasha Hasim

Toro (Sino), Mimoza Hasim Toro (Mimoza Kaci),

Lumturi Myrteza Toro (Lumto Toro), Nedret Myrteza

Toro (Hysaj), Besnik Myrteza Toro, Suzana Xhafer

Toro, Fatbardha Xhafer Toro (Hakani), Rozeta Xhafer

Toro (Angjeli), Genci Xhafer Toro, Thalia Statha

Muzina, Spiro Muzina, Vasiliqi Papa, Hasime Cela

(Topulli), Kujtim Topulli, Entela Gjebero,

Suzana Gjebero, Hektor Topulli, Minerva Topulli,

Vilson Topulli, Makbule Topulli, Namik Topulli,

Gazmend Topulli, Agim Topulli, Gjergji Topulli,

Mirela Sino (Topulli), Irfan Lamaj, Dashnor Lamaj,

Albert Lamaj, Ilir Lamaj, Etleva Gjerasi (Lamaj),

Feruze Topulli, Joni Topulli, Anila Topulli 1229

00.2014-2806 17.10.2014 Dushan Zeqiraj kundër Agjencia e Kthimit dhe

Kompensimit të Pronave 1234

00.2014-2820 21.10.2014 Drejtoria e Përgjithshme e Metrologjisë kundër

Olsi Lika 1237

00.2014-2821 21.10.2014 Veton Gjoliku kundër Agjensia e Kthimit dhe

Kompensimit të Pronave Tiranë, Shpëtim Bedini 1241

00.2014-2824 22.10.2014 Shoqëria SHRSF “Snajper Security” shpk kundër

Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat 1246

00.2014-2844 22.10.2014 Doreta Kovaçi kundër AKKP Tiranë, Mati Koliqi,

Gjon Pjerin Koliqi, Gjon Tonin Koliqi, Rrok Pjerin

Koliqi, Marije Pjerin Sheldija (Koliqi),

Gjustina Rangu (Koliqi), Z.V.R.P.P Shkodër 1248

00.2014-2845 22.10.2014 Shoqëria “Alba Games” sh.a. kundër Njësia e Tatim

Paguesve të Mëdhenj pranë Drejtorisë Rajonale të

Tatimeve Tiranë 1253

00.2014-2891 22.10.2014 Europrint sh.p.k. kundër Anastas Peçini,

Shoqëria Medi-tel sh.p.k, Komuna Kashar 1256

00.2014-2916 02.10.2014 Ndriçim Rubiku kundër Bashkia Durrës, Ilmi Bleta,

Qemal Likmeta, Shoqëria “Fakle” shpk,

Gentian Kadiu, Muhamet Bleta, Shpëtim Bleta,

Bajram Bleta, Osman Bleta, Kudrete Hasa,

Sanije Likmeta, Ali Likmeta, Emine Likmeta

(Zykollari), Hava Likmeta (Vodha), Fatime Likmeta,

Fahri Likmeta, Mukades Likmeta, Azbije Karaboja,

Lumturi Kaziu, Naime Hakani, Hava Hasa 1262

00.2014-2962 04.10.2014 Behar Driza kundër Drejtoria Rajonale e Sigurimeve

Shoqërore Fier 1265

00.2014-2981 02.10.2014 Klodian Kraja kundër Agjencia e Kthimit dhe

Kompensimit të Pronave Tiranë 1270

00.2014-2982 02.10.2014 Mynyre Xhaibra kundër Drejtoria Rajonale e

Sigurimeve Shoqërore Tiranë, Agjencia Lokale e

Sigurimeve Shoqërore Kavajë 1273

00.2014-3011 14.10.2014 Xhevahir Kaja kundër Drejtoria Rajonale e

Sigurimeve Shoqërore Tiranë, Agjencia e Sigurimeve

Shoqërore Kavajë 1277

00.2014-3030 15.10.2014 Enver Myftiu kundër Drejtoria Rajonale e Sigurimeve

Shoqërore 1281

00.2014-3032 15.10.2014 Sotiraq Paluka kundër Drejtoria e Shërbimit të Trupit

Diplomatik 1287

00.2014-3033 15.10.2014 Lavdërim Hamiti kundër Shoqëria “Ujësjellës

Kanalizime Tiranë” sh.a. 1294

00.2014-3056 16.10.2014 Bllazhe Karaxha, Sevdi Karaxha kundër Zyra e

Gjendjes Civile, Bashkia Durrës 1301

00.2014-3057 16.10.2014 Ilirjan Llakmani kundër Zyra e Gjendjes Civile

Pogradec 1304

00.2014-3066 14.10.2014 Sindikatat e Pavarura të Transporteve Tiranë kundër

Llambro Duni, Bashkia Himarë,

Shoqëria “Agikons” shpk 1307

00.2014-3239 30.10.2014 Jalldiz Zhegu (Këllezi) kundër

Bashkia e Qytetit Tiranë 1310

00.2014-3267 16.10.2014 Mirash Gjokeja kundër Z.R.P.P. Krujë, Feride Tema,

Arjana Tema, Flutura Tema, Mehmet Toli,

Komuna Thumanë 1313

00.2014-3271 16.10.2014 Agron Bajri kundër Krenar Ahmeti, Blenard Vathi,

Alfons Gjoni, Drejtoria e Policisë se Qarkut Tiranë 1316

00.2014-3278 02.10.2014 Merushe Metaj kundër Drejtoria e Sigurimeve

Shoqërore Tiranë 1320

00-2014-3507 16.10.2014 Kërkues: Dedë Reçi kundër Agjencia e Kthimit dhe

Kompensimit të Pronave 1323

00.2014-3547 22.10.2014 Sazan Tola kundër Lutfi Hoxha, Naim Hoxha,

Ibrahim Hoxha, Skënder Hoxha, Time Hoxha,

Suzana Hoxha, Violeta Hoxha, ZVRPP Tiranë 1327

00.2014-3561 09.10.2014 Shoqëria “Albanian Mobile Communications” Sh.a

kundër Agjencia Kombëtare e Turizmit, Drejtoria e

Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime, Drejtoria e

Përgjithshme e Emergjencave Civile, Shkolla e Mesme

e Përgjithshme Hoteleri Turizëm, Instituti i Zhvillimit

Arsimor 1332

00.2014-3562 09.10.2014 Shoqëria “Kleidi” Shpk kundër Këshilli i Ministrave,

Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës, Autoriteti

Rrugor Shqiptar 1338

00.2014-3563 09.10.2014 Shoqëria “Land Rover Solutions” Shpk kundër

Drejtoria e Rajonale për Kufirin dhe Migracionin

pranë Portit Vlorë 1343

00.2014-3640 16.10.2014 Drejtoria e Shërbimit Pyjor kundër Kujtim Dervishi 1347

00.2014-3641 02.10.2014 Krenar Hizmo kundër Shoqëria “Silva Shpk

në administrim”, Zyra e Përmbarimit Shtetëror Sarandë 1351

00.2014-3642 16.10.2014 Alfred Graceni, Agron Novi, Abdyl Shopi kundër

Albert Shopi, Ilir Shopi, ZRPP Elbasan 1357

00.2014-3643 30.10.2014 Petref Hyka kundër Parku i Transportit Urban të

Udhëtarëve 1360

00.2014-3646 30.10.2014 Kristaq Avushka, Luljeta Simo kundër Agjencia eKthimit dhe Kompensimit të Pronave Tiranë 1364

00.2014-3684 30.10.2014 Halim Bilbili kundër Qendra Spitalore Universitare

“Nënë Tereza” Tiranë 1368

00.2014-3724 15.10.2014 Shefqet Dervishllari, Lytfi Dervishi kundër Agjencia e

Kthimit dhe Kompensimit të Pronave 1370

00.2014-3831 30.10.2014 Enti Kombëtar i Banesave, Drejtoria Rajonale Elbasankundër Agim Hysa 1379

00.2014-3832 30.10.2014 Vjoleta Cikalleshi kundër Drejtoria Rajonale e

Sigurimeve Shoqërore Tiranë; Agjencia Lokale e

Sigurimeve Shoqërore Kavajë 1384

00.2014-3834 21.10.2014 Agim Jolla kundër Bashkia Divjakë-Lushnjë,

Ndërmarrja e Ujësjellësit, Bashkia Divjakë-Lushnjë 1389

00.2014-3535 14.10.2014 Tefik Shkurti kundër Drejtoria e Shërbimit

Diplomatik 1392

00.2014-3836 14.10.2014 Zoje Rrahmani kundër Drejtoria Rajonale e Sigurimeve

Shoqërore Lezhë 1396

00.2014-3837 07.10.2014 Shoqëria “Albkompakt” Sh.p.k kundër Drejtoria

Rajonale Tatimore Elbasan, Drejtoria e Apelimit

Tatimor Tiranë 1399

00.2014-3838 14.10.2014 Leonidha Guma kundër Zyra e Gjendjes Civile Qarku

Vlorë, Zyra e Gjendjes Civile Bashkia Himarë 1403

00.2014-3888 02.10.2014 Zyra Ahmetaj kundër Agjencia e Sigurimeve

Shoqërore Kavajë, Drejtoria Rajonale e Sigurimeve

Shoqërore Tiranë 1406

00.2014-3900 02.10.2014 Sefer Shkreta kundër Zyra Vendore e Regjistrimit të

Pasurive të Paluajtshme 1411

00.2014-3901 30.10.2014 Lulzim Dashi kundër Zyra Vendore e Regjistrimit të

Pasurive të Paluajtshme Tiranë, Ministria e Zhvillimit

Ekonomik dhe Tregtisë 1416

00.2014-3911 28.10.2014 Aurela Qyrsaqi kundër Qendra Spitalore Universitare

“Nënë Tereza” Tiranë 1420

00.2014-3912 28.10.2014 Moisi (Ismail) Xhika kundër Shahin Xhika,ZVRPP Elbasan 1425

00.2014-3927 28.10.2014 Drejtoria e Shërbimit Pyjor Tiranë kundër

Armand Shefki Manxhaku 1430

00.2014-3936 16.10.2014 Zenun Jusufi kundër Agjencia Rajonale Sigurimeve

Shoqërore Kavajë, Drejtoria Rajonale Sigurimeve

Shoqërore Tiranë 1434

00.2014-3953 22.10.2014 Landi Nani kundër Zyra e Gjendjes Civile Komuna

Levan, Qarku Fier; Zyra e Gjendjes Civile Fier 1437

00.2014-3956 28.10.2014 Pashako Kasaj kundër Instituti i Sigurimeve Shoqërore

Tiranë 1442

00.2014-3957 22.10.2014 Pranvera Çela kundër Ministria e Mbrojtjes 1445

00.2014-3958 22.10.2014 Adriatike Mara kundër Universiteti i Sporteve Tiranë 1450

00.2014-3960 22.10.2014 Marie Ukcamaj kundër Qendra Spitalore Universitare

“Nënë Tereza” Tiranë” (QSUT) 1455

00.2014-3961 22.10.2014 Komisioni Vendor i Vlerësimit të Titujve të pronësisë

pranë Institucionit të Prefektit të Qarkut Elbasan

kundër Bajram Alliu 1460

00.2014-3969 02.10.2014 Lindita Guraj kundër Kombinati Mekanik Poliçan,

Skrapar 1466

00.2014-3976 02.10.2014 Hasan Cipuri kundër Ministria e Mbrojtjes 1469

00.2014-3978 16.10.2014 Qemale Shehaj kundër Drejtoria Rajonale e

Sigurimeve Shoqërore Dega Kavajë 1475

00.2014-3979 30.10.2014 Jaup Hysenaj kundër Shkolla e Mesme Industriale

Pavarësia 1480

00.2014-4017 22.10.2014 Ibrahim Doçi kundër Fran Nikollë Krosi, Gaspër Fran

Krosi, Viktor Fran Krosi, Bardhok Dobrozi,

Gafurr Arif Koçi, ZVRPP Krujë 1484

00.2014-4018 22.10.2014 Ali Beu kundër Drejtoria Rajonale e Sigurimeve

Shoqërore Tiranë, Agjencia e Sigurimeve Shoqërore

Kavajë 1489

00.2014-4021 16.10.2014 Sindikata e Punonjësve të Policisë së Shtetit kundër

Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit, Ministria

e Brendshme 1500

00.2014-4140 30.10.2014 Shoqëria “Sile Alb” Shpk kundër Drejtoria Rajonale

Tatimore Elbasan 1506

00.2014-4155 28.10.2014 Tom Dedaj kundër Presidenti i Republikës së

Shqipërisë, Prokurori i Përgjithshëm 1510

00.2014-4166 09.10.2014 Shoqëria “AdaPetrol” Sh.a kundër Drejtoria e

Përgjithshme e Doganave 1513

00.2014-4183 30.10.2014 Bilal Kuka, Shefqet Kuka, Sinan Kuka kundër Zyra e

Gjendjes Civile Zallbastar, Zyra e Gjendjes Civile

Komuna Dajt 1519

00.2014-4236 09.10.2014 Lefteri Rexhepi kundër Drejtoria Rajonale e

Sigurimeve Shoqërore Elbasan 1523

Moskompetenca Penale

00.2014-1414 02.10.2014 Kërkues: Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

I pandehur: Arben Strazimiri 1529

ÇËSHTJE CIVILE

Nr.11242-02499-00-2011 i Regj.Themeltar

Nr.00-2014-3158 i Vendimit (486)

VENDIM

NË EMËR TË REPUBLIKËS

Kolegji Civil i Gjykatës së Lartë i përbërë nga:

Majlinda Andrea Kryesuese

Admir Thanza Anëtar

Artan Broci Anëtar

Në seancën gjyqësore të datës 02.10.2014 mori në shqyrtim çështjen civile që i përket:

KËRKUES: MURAT LAMA

PERSON I TRETË: DREJTORIA RAJONALE E SIGURIMEVE SHOQËRORE, LEZHË

AGJENCIA E SIGURIMEVE SHOQËRORE LAÇ

OBJEKTI:


Vërtetimin e faktit juridik të datës së përfundimit të marrëdhënieve të punës

me N.B. Mamurras, sektori Fushë-Kuqe, datë 15.05.1993.

Baza Ligjore: Neni 32/c dhe neni 388 i Kodit të Procedurës Civile.

Gjykata e Rrethit Gjyqësor Kurbin, me vendimin nr.190/157, datë 12.02.2010, ka vendosur:

Pranimin e kërkesës së Murat Lama.

Vërtetimin juridik që Murat Ramazan Lama ka ndërprerë marrëdhëniet e punës me N.B. Mamurras, sektori Fushë-Kuqe, më datë 15.05.1993.

Gjykata e Apelit Tiranë, me vendimin nr.773, datë 07.04.2011, ka vendosur:

“Lënien në fuqi të vendimit nr.190/157, datë 12.02.2010 të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Kurbin.”

Kundër vendimit nr.773, datë 07.04.2011, të Gjykatës së Apelit Tiranë, në bazë të nenit 472, të Kodit të Procedurës Civile, ka ushtruar rekurs, personi i tretë Drejtoria Rajonale e Sigurimeve Shoqërore, Lezhë, e cila kërkon ndryshimin vendimit nr.773, datë 07.04.2011, të Gjykatës së Apelit Tiranë dhe vendimit nr.190/157, datë 12.02.2010 të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Kurbin, duke vendosur rrëzimin e kërkesës, duke parashtruar ndër të tjera se:


  • Gjykata e Apelit Tiranë nuk ka marrë për bazë se baza ligjore e kërkesës është neni 32 i Kodit të Procedurës Civile, sipas së cilës duhet padi dhe jo kërkesë.

  • Mungesa e pasqyrimit në regjistrin themeltar nr.2, fleta 313, për punën e kryer pranë NB Mamurras, sektori Fushë-Kuqe, përderisa kërkuesi ka librezë pune, nuk e bën të pamundur njohjen nga ana jonë për lidhjen e pensionit dhe që nuk konsiderohet e rregullt për efekt pensioni.
Do'stlaringiz bilan baham:
1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   173


Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2017
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa