Nr I vendimit Data palët faqeDownload 9.26 Mb.
bet1/173
Sana23.05.2017
Hajmi9.26 Mb.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   173

PËRMBAJTJA

Çështje Civile

Nr.i vendimit Data PALËT Faqe


486 (00-2014-3158) 02.10.2014 Kërkues: Murat Lama kundër Drejtoria Rajonale e

Sigurimeve Shoqërore Lezhë, Agjencia e Sigurimeve

Shoqërore Laç 17

487 (00-2014-3160) 02.10.2014 Jona Koprencka kundër Ëngjëll Koprencka,

Albert Koprencka 22

488 (00-2014-3092) 02.10.2014 Kërkues: Reis Balilaj në mungesë kundër Dega

Rajonale e Sigurimeve Shoqërore Sarandë në mungesë,

Komisariati i Policisë Sarandë në mungesë, Drejtoria e

Policisë së Qarkut Vlorë në mungesë 28

489 (00-2014-3387) 02.10.2014 Petrit Agako në mungesë, Angjelina Konomi

në mungesë, Sofia Mekshi në mungesë, Mihal Mekshi

në mungesë kundër Jani Barka në mungesë,

Majlinda Barka në mungesë, Shoqëria

“Alva Construksion” sh.p.k. në mungesë 33

490 (00-2014-3392) 02.10.2014 Margerita Franja kundër Drejtoria Rajonale e

Sigurimeve Shoqërore Shkodër 40

491 (00-2014-3396) 02.10.2014 Arkad Zeqiri kundër Ramiz Sadushi 44

492 (00-2014-3929) .09.10.2014 Ismail Xhura në mungesë kundër Shefit Tashi,

Shefikat Tashi, Asqeri Shehu, Ismete Shehu,

Trashëgimtarët e Iftimi Bërdufi: Rozina Bërdufi,

Ina Bërdufi, Gledi Bërdufi në mungesë, Agjencia e

Kthimit dhe Kompensimit të Pronave pranë Qarkut

Tiranë në mungesë 48

493 (00-2014-3007) 09.10.2014 Ilir Lusha në mungesë kundër Nazmi Lusha

në mungesë, Petrit Majtara në mungesë,

Z.V.R.P.P. Tiranë në mungesë 63

494 (00-2014-2917) 09.10.2014 Ferrik Katroshi, Mimoza Katroshi në mungesë kundër

Ilir Stërkaj, Erion Bajraktari në mungesë, Rustem Biba 71

495 (00-2014-3008) 09.10.2014 Myzejen Zyka në mungesë kundër Zyra e Përmbarimit

Vlorë në mungesë, Veiz Breshani në mungesë 78

496 (00-2014-3009) 09.10.2014 Hysni Qordja në mungesë kundër Halil Hasa,

Sadete Hasa, Gentian Hasa, Sadik Hasa në mungesë,

Bejte Hasa, Resmije Shkoza (Hasa), Hatixhe Ramaliu

(Hasa), Nadire Hysa (Hasa) në mungesë 84

497 (00-2014-3435) 09.10.2014 Dhimitër Ndini në mungesë kundër Thoma Ndini

në mungesë 94

498 (00-2014-3086) 09.10.2014 Vita Koçi në mungesë kundër Janul Lleshi,

Vasilika Lleshi, Jovan Lleshi, Elisabet Lleshi,

në mungesë 104

499 (00-2014-3085) 09.10.2014 Kastriot Leka kundër Lejla Sevrani, Artan Sevrani,

Rubin Sevrani, Skënder Koja, në mungesë 107

500 (00-2014-3088) 09.10.2014 Jorgji Gjoni në mungesë kundër Spiro Gjoni

në mungesë 113

501 (00-2014-3488) 09.10.2014 Kujtim Mezini kundër Shoqëria “Albkrom” sh.a.

në likuidim në mungesë, Ministria e Ekonomisë,

Tregtisë dhe Energjitikës në mungesë 116

502 (00-2014-3551) 09.10.2014 Hatixhe Brahimaj në mungesë, Iliriana Brahimaj

(Nelaj) në mungesë, Anila Brahimaj, Shpresa Duka

në mungesë, Sadrie Pecmarkaj në mungesë,

Zeliha Bidonë mungesë kundër Sazan Brahimaj

në mungesë 124

503 (00-2014-3550) 09.10.2014 Aleksandër Kapo në mungesë, Ardita Kapo

në mungesë kundër Ema Kapo (Andrea) në mungesë,

Kostandin Kapo, Kliti Kapo 131

504 (00-2014-3548) 09.10.2014 Theodhoraq Mile në mungesë kundër Shoqëria

“Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike”

(ish “ÇEZ Shpërndarje” sh.a) Dega Korçë

në mungesë 137

505 (00-2014-3429) 09.10.2014 Jani Kovaçi kundër Shoqëria “Insig” Sh.A.,

Shoqëria “Intersig” Sh.A 144

506 (00-2014-3430) 09.10.2014 Gëzim Spaho kundër Tregu i Shitjeve me Shumicë

Fruta Perime Sh.A. Korçë 153

507 (00-2014-3514) 09.10.2014 Shoqëria “Karavan Construksion & Development”

sh.p.k., Yassin Kadi kundër Ramazan Murati 158

508 (00-2014-3094) 09.10.2014 Kërkues: Banka Kombëtare Tregtare sh.a 166

509 (00-2014-3388) 09.10.2014 Bardhyl Facja në mungesë kundër Mihal Shyti

në mungesë 172

510 (00-2014-3093) 09.10.2014 Byroja Shqiptare e Sigurimit kundër Mark Ndoj 179

511 (00-2014-3220) 09.10.2014 Sheukije Bardhi kundër Abdullah Bardhi,

Ahmet Bardhi, Eqerem Bardhi 184

512 (00-2014-3393) 09.10.2014 Dorian Oketa kundër KESH sh.a. (Korporata

Elektroenergjitike Shqiptare) 189

513 (00-2014-3221) 09.10.2014 Njazi Selmani kundër KESH sh.a. (Korporata

Elektroenergjitike Shqiptare) 193

514 (00-2014-4220) 14.10.2014 Gjergji Tesho kundër Agjencia e Kthimit dhe

Kompensimit të Pronave Tiranë 199

515 (00-2014-3436) 16.10.2014 Sajmir Lala në mungesë kundër Bajram Ramaliu,

Murat Ramaliu, Kasëm Ramaliu në mungesë 208

516 (00-2014-3437) 16.10.2014 Hasan Laba në mungesë kundër Shoqëria e

Sigurimeve “Atlantik” Sh.a 216

517 (00-2014-3438) 16.10.2014 Shoqëria “Albpetrol” Sha Patos në mungesë kundër

Shoqëria “Interalbania Aspis Group” Sha, Dega Fier

në mungesë 223

518 (00-2014-3447) 16.10.2014 Dino Bushi kundër Agjencia e Kthimit dhe

Kompensimit të Pronave 232

519 (00-2014-3441) 16.10.2014 Valentina Papa (Turlla) kundër Filip Turlla,

Haxhi Llodozi 237

520 (00-2014-3431) 16.10.2014 Tefik Dedinca kundër Neshat Çaushi,

Vladimir Shpërdheja 244

521 (00-2014-3444) 16.10.2014 Bashkim Sina kundër Bashkia Durrës, Zyra Vendore e

Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Durrës 251

522 (00-2014-3389) 16.10.2014 Luan Hoxha në mungesë kundër Agjencia e Kthimit

dhe Kompensimit të Pronave (AKKP) Tiranë,

AKKP Elbasan 259

523 (00-2014-3713) 16.10.2014 Agim Sulaj kundër Gëzime Sinani, ZVRPP Tiranë 265

524 (00-2014-3490) 16.10.2014 Majlinda Merdanaj, Ramis Merdanaj kundër

Shoqëria e Sigurimeve “Sigma” sh.a. 270

525 (00-2014-3489) 16.10.2014 Gjergj Papuli kundër Agjencia e Kthimit dhe

Kompensimit të Pronave Qarku Vlorë 277

526 (00-2014-3087) 16.10.2014 Fatmir Leku në mungesë kundër Seksioni i Financës

pranë Bashkisë Berat në mungesë, Liri Dollani,

Parashqevi Dollani, Pranvera Dollani, Gëzim Dollani,

Zenepe Dollani, Hetem Muçogllava, Nikolla Karaduni

në mungesë 285

527 (00-2014-3511) 16.10.2014 Marina Dhima në mungesë kundër Shoqëria

“Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike”

(ish- “ÇEZ Shpërndarje” sh.a) Dega Korçë 289

528 (00-2014-3440) 23.10.2014 Zamir Nezha, Bilbil Nezha në mungesë kundër

Skënder Dule mungesë 295

529 (00-2014-3439) 23.10.2014 Alma Laçi (Sulstarova) në mungesë kundër

Fondacioni “Swisscontact” Durrës në mungesë 303

530 (00-2014-3520) 23.10.2014 Afërdita Vorpsi në mungesë kundër Genc Tomço,

Eleni Tomço, Ivana Tomço në mungesë 311

531 (00-2014-4151) 23.10.2014 Eldi Beshaj në mungesë kundër Komisariati i Policisë

së Qarkullimit në mungesë 321

532 (00-2014-3423) 23.10.2014 Etleva Mullaj në mungesë kundër Agjencia e

Zhvillimit dhe Bashkëpunimit Zviceran në Shqipëri 325

533 (00-2014-4150) 23.10.2014 Andrea Kallmi në mungesë kundër Fatmir Plaku

në mungesë, Zyra e Regjistrimit të Pasurive të

Paluajtshme Kuçovë në mungesë 333

534 (00-2014-3424) 23.10.2014 Lavdosh Gjoka në mungesë kundër Këshilli i Bashkisë

Orikum, ZAMT pranë Këshillit të Qarkut Orikum

në mungesë 340

535 (00-2014-3089) 23.10.2014 Kërkues: Eduart Sejko (Hamiti) në mungesë kundër

DRSSH Tiranë në mungesë 343

536 (00-2014-3947) 23.10.2014 Viron Gega kundër David Gega 346

537 (00-2014-4088) 23.10.2014 Ramiz Jahaj në mungesë kundër Bujar Kallmeti,

Përparim Simoni në mungesë, Zyra e Përmbarimit

Vlorë në mungesë, Drejtoria e Administrimit dhe

Shitjes së Pronave Publike në mungesë 356

538 (00-2014-3549) 23.10.2014 Pandeli Mino në mungesë kundër Agjencia Rajonale e

KKP Vlorë, Agjensia Qendrore e KKP Tiranë 365

539 (00-2014-3546) 23.10.2014 Zenepe Luka në mungesë kundër Shoqëria “55” sh.p.k.

në mungesë 371

540 (00-2014-3636) 23.10.2014 Pëllumb Haxhiu në mungesë kundër Matilda Naska

(Kotoni) në mungesë 377

541 (00-2014-3637) 23.10.2014 Trashëgimtarët e Fatmira Bllaca: Selman Bllaca,

Arian Bllaca dhe Sokol Bllaca kundër Drejtoria

Rajonale Arsimore Korçë, Shkolla e Mesme

“Irakli Terova” 382

542 (00-2014-3545) 23.10.2014 Vjollca Bakiu në mungesë kundër Vita Koja

në mungesë, Zyra Shqiptare për të Drejtën e Autorit

në mungesë 388

543 (00-2014-3450) 23.10.2014 Ndue Pjetra kundër Credit Agricole Albania

Bank Sh.A. (ish-Emporiki Bank),

Shoqëria “Interalbanian” Sh.A., Zyra e Përmbarimit

Tiranë 395

544 (00-2014-3432) 23.10.2014 Braçe Qallia kundër Qerim (Qirjako) Sula,

Ardian Sula 404

545 (00-2014-3091) 23.10.2014 Afrodhiti Nini në mungesë, Irini Basho (Nini) në mungesë,

Liljana Gjoka (Nini) në mungesë, Vasiliqi Babameto

(Nini) në mungesë kundër Marjana Nini në mungesë 410

546 (00-2014-3481) 23.10.2014 Shoqëria “Keller Grundbau ”GmbH kundër

Shoqëria “Vega Group” sh.p.k 415

547 (00-2014-3225) 23.10.2014 Dudie Hyka kundër Posta Shqiptare sh.a., Filiali Berat 422

548 (00-2014-3224) 23.10.2014 Artur Starja kundër ÇEZ shpërndarje sha 427

549 (00-2014-3222) 23.10.2014 Arben Kacelli kundër AlbPetrol sh.a.Patos 432

550 (00-2014-3395) 23.10.2014 Ali Cumanaj kundër Drejtoria e Zonës Tiranë OSSH 438

551 (00-2014-3223) 23.10.2014 Isuf Avduli kundër Shoqëria O.SH.E.E. (ÇEZ) sh.a.

Tiranë 443

552 (00-2014-3398) 23.10.2014 Prokop Jorgji kundër Shoqëria ÇEZ shpërndarje sh.a.

Tiranë 448

553 (00-2014-3568) 30.10.2014 Xhemali Maloku, Hasan Maloku, Hamit Maloku,

Haxhire Maloku(Zela), Hike Maloku (Boka)

në mungesë kundër Komuna Zall-Herr në mungesë,

Qarku Tiranë në mungesë 454

554 (00-2014-3570) 30.10.2014 Shoqëria “Letër Kartoni” Sha kundër Shoqëria “Jon

2002” Shpk në mungesë, Shoqëria “Mars 92” Shpk

në mungesë, Shoqëria “Amfofa” Shpk në mungesë,

Bashkia Tiranë në mungesë, Hysen Xhafa, Fadil Xhafa,

Bedrie Xhafa, Haxhire Xhafa, Zenepe Xhafa

në mungesë 463

555 (00-2014-3722) 30.10.2014 Gjergji Leka (Pilinxhi) kundër Zyra Rajonale e

Agjencisë së Kthimit dhe Kompensimit të Pronave

Qarku Korçë 471

556 (00-2014-3542) 30.10.2014 Organizata Sindikale e Pavarur e Naftës (O.S.P.N)

kundër Ministria e Rendit Publik 479

557 (00-2014-3706) 30.10.2014 Miftar Ahmetaj, Mediha Bllaca kundër K.K.K.Pronave

pranë Prefekturës së Qarkut Tiranë, Ibrahim Bilali 491

558 (00-2014-3391) 30.10.2014 Rolandi Demko kundër Kristaq Kafexhi, Zyra e

Përmbarimit Gjyqësor Korçë në mungesë 499

559 (00-2014-3821) 30.10.2014 Agim Hajdari, Myzejen Hajdari kundër Albert Çela,

Alketa Çela, në mungesë 505

560 (00-2014-3259) 30.10.2014 Ugur Hatibi kundër Binok Hatibi 512

561 (00-2014-3394) 30.10.2014 Perie Lipe kundër Shoqëria “Armo” sh.a. 516

562 (00-2014-3494) 30.10.2014 Shyqyrie Zamaj (Canja) kundër Agjencia e Kthimit

Kompensimit Pronave Tiranë. Halim Barbullushi,

Syriha Barbullushi (Kinkaj), Flutura Barbullushi

(Verzivolli) 522

563 (00-2014-4152) 30.10.2014 Trashëgimtarët ligjorë të Thanas Aliut (Emin Mehmetaj):

Eva Anna Kool, Giuseppe Mehmetaj kundër Afërdita Lilaj,Farrjol Lilaj, Besmir Lilaj, Martin Lilaj, Kreshnik Lilaj,

Engjëllushe Leskaj, Saimir Mullaj në mungesë 527
Do'stlaringiz bilan baham:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   173


Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2017
ma'muriyatiga murojaat qiling

    Bosh sahifa