Activitats agost 2009 Divendres dia 31 de juliol Collsuspina. Festa MajorDownload 68 Kb.
Sana25.02.2017
Hajmi68 Kb.
#3338
ACTIVITATS AGOST 2009

Divendres dia 31 de juliol

Collsuspina. Festa Major. A les 9h del vespre a la Pl. Major, Pregó de Festa Major amb Josefina Fàbregas Comellas, directora de l’escola de Collsuspina. A 2/4 d’11h de la nit al Local Social, Teatre “Miscel·lània us presenta...” amb la companyia Agrupació artística d’amics de Collsuspina.

Monistrol de Calders. Festa Major. A les 9h del matí des de la Plaça, III Sortida Cicloturística pels voltants del poble (arribada a la piscina). A les 11h del matí a la piscina municipal, Refrescada amb l’Inflable aquàtic. A les 7h de la tarda al Parc el Serrat, Sardanes amb la Cobla Nova del Vallès. A les 7h de la tarda i a les 10h del vespre al Centre Parroquial, Teatre “Allò que tal vegada s’esdevingué” de Joan Oliver a càrrec del Grup teatre del Centre Parroquial. A les 12h de la nit, Concert de Festa Major amb Empordà Fusió. I, a continuació, Gran Ball amb Empordà Fusió.

Sant Quirze Safaja. Festa Major. A 2/4 de 12h de la nit a la Carpa de la Pl. de l’Església, Festa Jove: concert de Rock Les Tietes Queques, i a continuació, música disco amb els de Fem Festa.
Dissabte dia 1 d’agost

Castellterçol. Al costat del camp de futbol, 3er Torneig de Futbolfang (masculí i femení). A les 8h de la tarda al Museu Enric Prat de la Riba, Conferència “La proposta imperialista d’Enric Prat de la Riba i l’enrolament polític del primer equip noucentista” del doctor Jordi Casassas catedràtic d’Història Contemporània de la UB.

Collsuspina. Festa Major. A 2/4 de 9h del matí des de la Pl. Major, Pedalada Popular. A les 5h de la tarda a la Pl. Major, Ball infantil amb el grup collsuspinenc “Papa tu no”. A 2/4 de 8h de la tarda, Exhibició de patinatge artístic amb l’Anna Pujol. A les 8h del vespre a la Pl. Major, Audició de sardanes amb la Cobla Ciutat de Manresa. A les 11h de la nit al Local Social, Gran Ball de Festa Major amb l’orquestra Korona.

Moià. A les 11h del matí a la Pl. del Colom, Fes Moto. A 2/4 de 7h de la tarda als Jardins Viiñas, Festival Francesc Viñas, Concert familiar amb el grup Gospel Kids. A les 10h del vespre al Parc, Cantada d’Havaneres amb el grup El Bergantí.

Monistrol de Calders. Festa Major. A partir de les 8h del matí a la Z.I. La Llandriga, Concurs de Pesca. A les 9h del matí al Camp de futbol, Campionat de petanca. A 2/4 de 12h del migdia a l’Església Parroquial, Missa Concelebrada. A 2/4 de 4h de la tarda al Bar del Centre Recreatiu, III Campionat de dames. A les 5h de la tarda a la Pl. Nova, Festa de l’Escuma. De les 6h a les 9h del vespre al Camp de futbol, Festa Infantil amb Infables. A les 9h del vespre a la Pl. de l’Església, Baixada de la Senyera, i a continuació, Cercavila amb els nous gegants acompanyats dels Grallers de Monistrol. A les 10h del vespre pels carrers, Correfoc amb els Diables de Caldes de Montbuí. I, Espectacle Pirotècnic a la Riera de St. Joan – Pl. Rubell. A les 12h de la nit al Centre Recreatiu, Nit Jove: concert amb DKapitors + GANG BAND i seguidament, Sessió DJ.

Sant Quirze Safaja. Festa Major. A partir de 2/4 de 6h de la tarda al Parc de l’aigua, Festa Infantil amb tallers de pintures, vestits, manualitats basats en l’edat medieval. A les 7h, Xocolata desfeta i proves sorpresa per a nens/es de 9 a 15 anys. A 2/4 de 10h del vespre a La Carpa de la Pl. de l’Església, Sopar de germanor (places limitades) i Ball de Festa Major a càrrec de Fem Festa.

Santa Maria d’Oló. Festa Major de Sant Joan d’Oló. Sortida al Besiberri Sud amb el Centre Excursionista d’Oló.
Diumenge dia 2 d’agost

Castellterçol. A les 7h de la tarda al Bosquet de Can Sedó, Sardanes amb la Cobla Principal de Berga.

Collsuspina. Festa Major. A les 11h del matí des del Parc Picanyol i tot seguit des del Local Social, Cercavila de Gegantons i Grallers de Collsuspina. A les 6h de la tarda al Camp de Futbol, Partit de futbol de Festa Major. A les 10h del vespre al Local Social, Teatre “La Guerra de l’Alfons” amb el Grup de teatre Faltagent de Fonollosa. Tot seguit al Local Social, Festa Jove amb el DJ Spexen.

Moià. A 2/4 de 5h de la tarda al Parc, X Aplec de la Sardana Vila de Moià amb la Cobla Lluïsos de Taradell, la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona i la Cobla Ciutat de Cornellà.

Monistrol de Calders. Festa Major. A partir de les 8h del matí, 25è Concurs de Pintura Ràpida i 16è Concurs de dibuix infantil. A 2/4 d’1h a l’Església, Missa Solemne. A la 1h a la Plaça Església, Veredicte del Concurs de pintura ràpida i del de dibuix infantil. A 1/4 de 4h de la tarda a El Barral, IX Campionat de Botifarra. De les 6h a les 8h a la Sala Ca la Miquela, Exposició de les obres premiades del 25è Concurs pintura ràpida i el 16è concurs dibuix infantil. A les 6h de la tarda al Camp de futbol, Cloenda del primer Campus de futbol A.E. Monistrolenca. A les 7h de la tarda al Camp de futbol, Gran partir de Festa Major: A.E. Monistrolenca – Veterans de Monistrol. A 2/4 de 10h del vespre a la Pista poliesportiva, Gran Sopar Popular. I a continuació, Ball amb el duet Diamants. A partir de les 12h de la nit al Bar Centre Recreatiu, Fi de Festa amb l’Escenari Boig.

Sant Quirze Safaja. Festa Major. A les 11h del matí a l’Església, Missa Solemne. A les 12h del matí a la Pl. de l’Església, Aperitiu de Festa Major. A 2/4 de 8h de la tarda a la Pl. de l’Església, Concert de Fi de festa amb el grup Vermúacústic.

Santa Maria d’Oló. Festa Major de Sant Joan d’Oló. Sortida al Besiberri Sud amb el Centre Excursionista d’Oló.
Dilluns dia 3 d’agost

Collsuspina. Festa Major. A les 9h del matí, Missa. Tot seguit, Taller de malabars amb l’Associació Desperta Espurnes. A la 1h del migdia a la piscina, Jocs aquàtics amb l’Inflable Gegant. A les 4h de la tarda al carrer de les Casetes, Foot- Fanga. A les 10h del vespre pels carrers, Correfoc i espectacle pirotècnic amb els Diables de Castellterçol. A 2/4 de 12h de la nit, Festa de la cervesa amb el grup de Folc “ la Portàtil F.M.”.
Dimarts dia 4 d’agost

Collsuspina. Festa Major. A les 8h del matí des de la Plaça, Caminada Popular. A les 10h del vespre a la Pl. Major, Espectacle de malabars de foc “Passat, difòs, futur” amb l’Associació Desperta espurnes.
Dimecres dia 5 d’agost

Moià. A les 5h de la tarda a Can Carner, Cuina d’estiu amb Mariona Clusella.

Divendres dia 7 d’agost

Castellcir. A 2/4 de 9h de la tarda a la Sala d’Actes, Inauguració de l’exposició d’Olis Impressions a càrrec de Carme Morales Rotger. Al vespre a la Pl. de l’Era, Nits de música a la fresca.

Collsuspina. Des de la Pl. Major, II Caminada – Pedalada nocturna.

L’Estany. A les 10h de la nit a la Pl. Monestir, Festa Irlandesa amb Brynard Boys. Música i danses irlandeses amb cervesa.
Dissabte dia 8 d’agost

Castellterçol. A les 9h del vespre des de la Plaça Prat de la Riba, V Caminada Nocturna (8-10km)

Collsuspina. A les 4h de la tarda al Parc Sant Jordi, Petanca popular.

L’Estany. Stagnum 09. A les 10h del vespre al Claustre del Monestir, VII Bachiana a càrrec d’Albert Bover, piano. Obres de J.S. Bach.

Moià. De 2/4 de 4h a 2/4 de 9h del vespre, XV Concurs infantil de dibuix ràpid i Concurs de pintura de l’optimisme!. A 2/4 de 8h de la tarda al Parc, Sardanes amb la Cobla Lluïsos de Taradell. A 2/4 de 8h de la tarda des de la Pl. del Moianès, Cercavila dels pirates del car IBI i, a continuació, Botifarrada popular amb porrons d’IBÍ. A les 10h del vespre a l’Església, Festival Francesc Viñas. amb l’Orquestra de Cambra Catalana.

Monistrol de Calders. A les 10h del vespre a la Pl. Nova el Casal l’Espiga, Balls en línia.
Diumenge dia 9 d’agost

Castellcir. A les 5h de la tarda a l’entorn de la Pl. de l’Era, Vine a jugar! a la Fira de la Joguina i actuació dels Falcons de Castellcir.

Castellterçol. A les 7h de la tarda al Bosquet de Can Sedó, Sardanes amb la Cobla Termalenca.

Moià. Festa Major. A partir de les 7h del matí des de la Pl. St. Sebastià, XXVIII Caminada Popular pel Moianès. De 2/4 de 9h a 2/4 de 2h del migdia, XV Concurs infantil de dibuix ràpid i Concurs de pintura de l’optimisme!. A les 9h del matí al Camp de Golf Montbrú, Trofeu Vila de Moià. A partir de les 6h de la tarda a la Pl. Major, Espectacle Infantil amb el Màgic Marc. A les 7h de la tarda al Parc, Sardanes amb la Cobla principal de Berga. A les 8h de la tarda a la Pl. Sant Sebastià, Pregó de la Festa Major- proclamació concurs Ecoarbre. A les 10h del vespre, Teatre Còmica Vida de Joan Lluís Bozzo.
Dimecres dia 12 d’agost

Castellcir. Festa Major. A partir de les 7h de la tarda, Repic de campanes i Cercavila amb els gegants de Castellcir i Castellterçol. A les 10h del vespre pels carrers, Correfoc Infantil i Correfoc amb els Diables de Castellterçol.

Moià. Festa Major. A partir de les 8h de la tarda a l’Avda. de l’Arber Fruiter, Cursa de Patinig. A les 5h de la tarda a Can Carner, Cuina d’estiu amb el cuiner del Restaurant de les Voltes.
Dijous dia 13 d’agost

Castellcir. Festa Major. De les 11h a 2/4 de 2h del migdia a la Quintana, Jocs Infantils esportius, inflables i... Festa de l’Escuma. A les 6h de la tarda pel carrer Esteve Torrentó, III Baixada de Trastos i carretons. A les 10h del vespre des de la Pl. de l’Era, Gimcana nocturna per a grans, petits i tota la família (no et deixis la lot!).

Moià. Festa Major. De les 4h a les 7h de la tarda al Parc (zona del llac), Taller de malabars a càrrec de l’Associació Desperta Espurnes. De les 8h a 2/4 de 10h del vespre al Parc, Cinema a la fresca Rebelión en la granja.
Divendres dia 14 d’agost

Castellcir. Festa Major. A les 8h del matí des de la Pl. de l’Era, Caminada Popular. A les 4h de la tarda a la Pl. de l’Era, Concurs de fotografia i Taller de papiroflèxia. A 2/4 de 8h del vespre al Casal, Cinema. A les 10h del vespre a la Pl. de l’Era, Cloenda XIV Nits de música a la fresca amb el concert de Jazz a càrrec de Ramón Fossati i Federico Mazzanti.

Collsuspina. A la Piscina Municipal, Tertúlia literària.

Moià. Festa Major. A la 1h del migdia, Repic de Campanes. De les 12h a la 1h del migdia al Parc, Taller de pintures. De la 1h a les 2h del migdia al Parc, Taller obert de malabars. De les 5h a les 7h de la tarda al Parc, Taller de pintures de cara i construcció del mural gegant La Festa Major del meu poble. A 2/4 de 8h de la tarda pels carrers, Cercavila de gegants, bastoners i grallers. A les 10h del vespre al Parc, El Musical. A 2/4 d’1h de la matinada al Parc Zona Jove, Disco Beach Party.
Dissabte dia 15 d’agost

Castellcir. Festa Major. A les 9h del matí des del CAP Castellterçol. Cursa Castell- Castell. I després, Mini cursa infantil. A les 11h del matí, Missa. A 2/4 d’1h del migdia a la Pl. de l’Era, Vermut de Festa Major i Ball de Vermut. A 2/4 de 6h de la tarda a la Pl. de l’Era, Sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Manresa. A 2/4 de 8h de la tarda a la Pl. Abat Escarré, Animació Infantil per a petits i grans a càrrec de Companyia Teatre Mòbil. A les 11h de la nit a la Pl. de l’Era, Exhibició de Country. I seguidament, Ball a la Plaça amb el Grup Nou de Teatre.

Moià. Festa Major. A les 12h del matí a l’Església, Missa. De 2/4 de 6h de la tarda a les 9h del vespre al Parc, Intercanvi de plaques de cava i presentació de la nova placa de cava Pere Mata. A les 7h de la tarda al Camp de Futbol, Partit de Festa Major C.E. Moià 2a regional – C.E. Manresa Regional preferent. De les 6h a les 7h de la tarda al Parc, Taller obert de malabars. A les 7h al Parc, Espectacle de contes amb Tunqueque. A les 8h del vespre al Parc, Taller obert de malabars. A les 10h del vespre al Parc, Tancament de l’activitat. A 2/4 de 8h de la tarda a la Pl. Major, Concert amb l’Orquestra Caravana. A 2/4 de 10h del vespre, Sopar Jove. A les 12h de la nit a la Pl. Major, Ball amb l’Orquestra Caravana. I des del balcó de l’Ajuntament, Pregó Jove. A 2/4 d’1h de la matinada al Parc Zona Jove, Els grups Sherpa i Zàping.

Santa Maria d’Oló. Al Casal de la Gent Gran, Revetlla de l’Assumpció.
Diumenge dia 16 d’agost

Castellcir. Festa Major. A 2/4 de 9h del matí des de la Pl. de l’Era, XIV Cronoescalada. A les 7h de la tarda, Futbol amenitzat per Hip Hop. A 3/4 de 7h a la Quintana, Fruita per berenar! porta les fruites que vulguis i t’hi posem xocolata. A les 10h del vespre al Casal, Final de Festa Major amb música de Ball en viu a càrrec de Vicenç Estel Bages i Hand to Hand de Castellterçol.

Moià. Festa Major. A les 9h del matí al Parc, Torneig Joan Codina d’escacs i Botifarrada. A les 11h del matí al Parc, Jocs infantils, jocs recreatius i Xocolatada. A 2/4 de 6h de la tarda a la Plaça del Saiol, Globus. A les 6h de la tarda a la Pl. Major, Danses tradicionals. A les 7h de la tarda a la Pl. del Moianès, Festa de l’escuma. A 2/4 de 8h de la tarda al Parc, Sardanes amb la Cobla Sabadell. A les 10h del vespre des de la Pl. Major, Cercavila Nocturna dels Gegants i Grallers de Moià. A les 11h de la nit a la Plaça Major, Ball de Festa Major amb el Grup Melmelada. A les 12h de la nit al Parc Zona Jove, Nit alternativa.

Monistrol de Calders. A les 10h del vespre al Parc el Serrat, Cinema a la Fresca Wall-E
Dilluns dia 17 d’agost

Moià. Festa de l’Arbre Fruiter i homenatge a la vellesa. A les 10h del matí, Missa amb la Coral de Moià. A 2/4 de 12h del matí al Parc, Homenatge a la vellesa amb vermut i concert ball amb Alfred Robert. A 2/4 de 12h al Parc, XVIII Concurs de dibuix Infantil Miquel Lerín. A 2/4 de 7h de la tarda a la Casa de la Vila, Rebuda de la presidenta dela festa Sra. Carme Ruscadella i Serra. Tot seguit la comitiva, acompanyada pel Pollo i els Gegants i Grallers cap al Parc. Plantada de cirerers a la zona verda dels Cirerers. A 2/4 de 8h de la tarda al Parc, Parlament a càrrec dels membres del Patronat de la Lliga de Defensa de l’Arbre Fruiter. Interpretació del Himne a càrrec de la Coral de Moià i Clausura de la festa amb l’actuació de Folkincats amb la col·laboració de l’Escola de dansa Somnis. A les 10h del vespre a l’espai teatre, Teatre a càrrec del grup La Cadira. A les 12h de la nit a al Parc Zona Jove.
Dimarts dia 18 d’agost

Moià. A 2/4 de 5h de la tarda al Parc, XXIV Torneig de petanca de la Festa Major.
Dimecres dia 19 d’agost

Castellcir. Festes d’estiu a La Penyora. A les 9h del matí des del Local Social, Caminada. A les 5h de la tarda al Local Social, Joca populars per a nens i adults. A les 7h de la tarda al Local Social, Cinema Infantil. A les 11h de la nit al Local Social, Cinema d’adults. Cal venir amb pijama!.

Moià. A 2/4 de 5h de la tarda al Parc, XXIV Torneig de petanca de la Festa Major.
Dijous dia 20 d’agost

Castellcir. Festes d’estiu a La Penyora. A 2/4 d’11h del matí al Local Social, Concurs de dibuix. A les 5h de la tarda, Jocs populars. A les 10h del vespre, Una d’indis... Festa!!!

Moià. A 2/4 de 5h de la tarda al Parc, XXIV Torneig de petanca de la Festa Major.
Divendres dia 21 d’agost

Castellcir. Festes d’estiu a La Penyora. A les 9h del matí al Local Social, Cursa de regularitat per parelles mixtes. A les 5h de la tarda al Local Social, Semifinals Jocs Populars. A 2/4 de 6h de la tarda al Camp de futbol, Gimcana de bicicletes. A les 7h de la tarda al Camp de futbol, Futbol 7. A les 10h del vespre al Local Social, Bingo.

Castellterçol. Festa Major. A les 5h de la tarda des de la Pl. Prat de la Riba, Festa de la Bici- passejades i Gincana. A les 12h de la nit a la Carpa, Xaranga Jaleo Band i, a continuació, Discoteca amb escuma.

Moià. A 2/4 de 5h de la tarda al Parc, XXIV Torneig de petanca de la Festa Major.

Santa Maria d’Oló. Festa Major. A les 6h de la tarda al Camp de futbol Josep Sauleda, Gimcana Popular. A 2/4 de 10h del vespre al Pavelló, Sopar popular i exhibició i Ball Country a càrrec de l’Associació Country Osona. Tot seguit, Discomòbil.
Dissabte dia 22 d’agost

Castellcir. Festes d’estiu a La Penyora. A les 11h del matí al Camp de futbol, Festa infantil. A les

5h de la tarda al Local Social, Finals Jocs populars. A les 6h de la tarda, Muntatge taules pelsopar. A les 10h del vespre al Camp de futbol, Sopar popular, música en directe i ball.

Castellterçol. Festa Major. A les 9h del matí des de Castellcir, 12a Cursa Castell- Castell. A les 11h del matí i a les 4h de la tarda al Bar Restaurant Imperial, Quarts de Final del Torneig de Billar. A 2/4 de 6h de la tarda des de la Pl. Vella, Cercavila de Gegants i Nans. A les 7h a la Pl. Vella, Pregó de Festa Major a càrrec de Joan Sagalés i Angli i, a continuació, Ball de Gegants i Nans i Fi de festa. A partir de 3/4 de 8h, Inauguració de les Exposicions. A 2/4 de 12h de la nit, Correfoc de Festa Major. A 2/4 d’1h de la nit a la Carpa, Discoteca de Festa Major a càrrec de Fem Festa.

Monistrol de Calders. A les 10h del vespre a la Pl. Nova, Balls en Línia.

Santa Maria d’Oló. Festa Major. A les 9h del matí al Camp de futbol, Presentació Penya Blaugrana d’Oló. A les 12h, Repic de Campanes. I a 1/4 d’1h del migdia a l’Aparcament Pl. St. Antoni Ma. Claret, Animació i Ball d’Escuma. A les 6h de la tarda al Passeig Carme Vidal, Trobada i Cercavila de gegants i grallers. A les 10h del vespre al Pavelló, Concert amb l’Orquestra La Rosaleda. A continuació, Ball i discomòbil.
Diumenge dia 23 d’agost

Castellcir. Festes d’estiu a La Penyora. A les 12h del matí al Local Social, Tómbola. A la 1h del migdia al Local Social, Concurs de cuina i degustació. A 2/4 de 6h de la tarda al Local Social, Entrega de premis i Xocolatada.

Castellterçol. Festa Major. A les 8h del matí al Camp de golf Les Comes, 5è Trofeu de Golf Vila de Castellterçol. De les 10h a les 8h de la tarda al Bosquet de Can Sedó, XXV Fira d’Artesania. A les 12h del migdia a l’Església, Missa. A la 1h a la Pl. Vella, Ballada del Ball del Ciri i la Dansa de Castellterçol amb la Cobla Jovenívola de Sabadell. A 2/4 de 6h de la tarda al Camp d’Esports Cebrià Calvet, Partit de Futbol. A les 6h de la tarda a la Carpa, Trobada de Country de Castellterçol. A les 7h al Bosquet, Ballada de Sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadell. A 2/4 d’11h de la nit a la Pl. Vella, Concert dedicat al poble i autoritats. A 2/4 de 12h de la nit al Pavelló, L’Espectacle “El Musical 2009”.

Moià. A les 7h de la tarda al Parc, Sardanes amb la Cobla Principal de Berga.

Santa Maria d’Oló. Festa Major. A les 9h del matí al Camp de tir Altimiras, Entrenament de Tir al plat. A 3/4 de 10h del matí a l’Aparcament, Torneig d’Escacs Boig sènior i infantil. A les 12h a l’aparcament, Contacontes amb la Sara. A les 6h de la tarda al Camp de futbol, Partit de futbol entre F.C. Oló i el C.E. Avinyó. A 2/4 de 8h a l’aparcament, Audició i ballada de Sardanes amb la Cobla Principal de Terrassa. A les 10h del vespre al Pavelló, Concert – audició de gal·la amb Swing 7.
Dilluns dia 24 d’agost

Castellterçol. Festa Major. A les 8h del matí al Bosquet de Can Sedó, XVIV Caminada Popular. A les 12h del migdia al Bosquet, Festa Infantil de l’Escuma. A les 4h de la tarda al Bar Restaurant Imperial, Semifinals del Torneig de Billar de Festa Major. A les 6h de la tarda a la Pl. Vella, Ball del Ciri, Dansa de Castellterçol i Balls Vuitcentistes de Festa Major amb la Cobla Jovenívola de Sabadell. A les 10h del vespre al Centre Espai Escènic, Concert 50 anys de la Nova Cançó a càrrec de Marc Parrot. A les 12h de la nit a la Carpa, Nit Jove a la Carpa amb Fem Festa.

Santa Maria d’Oló. Festa Major. A les 9h del matí al Camp de Tir Altimiras, Tirada Local. A 2/4 de 6h tarda al Camp de futbol, Partit de futbol entre solters i casats. A les 7h a l’aparcament, Ball de confetti infantil a càrrec de la companyia 3/4 de quinze. A 2/4 d’11h del vespre al Pavelló, Ball de Confetti amb l’Orquestra Swing Latino. I a les 2h de la matinada, Discomòbil.
Dimarts dia 25 d’agost

Castellterçol. A les 12h del matí al Bosquet de Can Sedó, Festa Infantil 3/4 de 15 Titelles i pallassos. A les 5h de la tarda al Bar Restaurant Imperial, Final del Torneig de Billar de Festa Major. A les 7h de la tarda a la Carpa, Ball dedicat a les persones de la tercera edat amb l’orquestra Cimarrón. A les 9h del vespre al Centre Espai Escènic, Exhibició La Dansa del ventre. A les 11h de la nit des de la Plaça Vella, Cercavila de Nit dels Gegants. A les 12h de la nit a la Carpa, Gran Ball de Confeti amb l’orquestra Cimarrón i Fi de Festa amb discoteca.

Santa Maria d’Oló. Festa Major. A les 7h e la tarda a l’Aparcament Pl. Antoni Ma. Claret, Concert – audició. A 2/4 de 9h del vespre, Acte de cloenda de festa major, Sardinada Popular.
Dimecres dia 26 d’agost

L’Estany. A les 10h de la nit a la Pl. Monestir, Toti Toronell espectacle de clown i capses.
Divendres dia 28 d’agost

Monistrol de Calders. A les 7h de la tarda al Bar Centre Recreatiu, Presentació del projecte de recuperació de la Festa de Sant Antoni.
Dissabte dia 29 d’agost

Castellcir. A les 9h del vespre al Casal, Botifarrada Popular. I a continuació, Entrega de premis del concurs de fotografia. A les 11h de la nit, Gran Karaoke popular!.

Granera. Festa Major. El matí, Trobada de plaques de cava. A la tarda, Teatre musical. El vespre, Ball de Festa Major.

Moià. A 2/4 de 8h de la tarda, Acte d’homenatge a Manel Alsina.

Monistrol de Calders. A les 10h del vespre a la Plaça Nova, Balls en línia.
Diumenge dia 30 d’agost

Collsuspina. A l’Ermita de Sant Cugat de Gavadons, II Trobada de músics locals.

L’Estany. A les 8h del matí des de la Plaça, XXVI Caminada Popular.

Granera. Festa Major. Durant el dia diferents activitats i exhibició de salts de cavalls.

Moià. A les 7h de la tarda al Parc, Sardanes amb la Cobla Principal de Berga.

 
Download 68 Kb.

Do'stlaringiz bilan baham:
Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©hozir.org 2024
ma'muriyatiga murojaat qiling

kiriting | ro'yxatdan o'tish
    Bosh sahifa
юртда тантана
Боғда битган
Бугун юртда
Эшитганлар жилманглар
Эшитмадим деманглар
битган бодомлар
Yangiariq tumani
qitish marakazi
Raqamli texnologiyalar
ilishida muhokamadan
tasdiqqa tavsiya
tavsiya etilgan
iqtisodiyot kafedrasi
steiermarkischen landesregierung
asarlaringizni yuboring
o'zingizning asarlaringizni
Iltimos faqat
faqat o'zingizning
steierm rkischen
landesregierung fachabteilung
rkischen landesregierung
hamshira loyihasi
loyihasi mavsum
faolyatining oqibatlari
asosiy adabiyotlar
fakulteti ahborot
ahborot havfsizligi
havfsizligi kafedrasi
fanidan bo’yicha
fakulteti iqtisodiyot
boshqaruv fakulteti
chiqarishda boshqaruv
ishlab chiqarishda
iqtisodiyot fakultet
multiservis tarmoqlari
fanidan asosiy
Uzbek fanidan
mavzulari potok
asosidagi multiservis
'aliyyil a'ziym
billahil 'aliyyil
illaa billahil
quvvata illaa
falah' deganida
Kompyuter savodxonligi
bo’yicha mustaqil
'alal falah'
Hayya 'alal
'alas soloh
Hayya 'alas
mavsum boyicha


yuklab olish